Archive for the ‘Autó’ Category

Autó belső tisztítás

Az igazán figyelmes, gondos, odaadó autótulajdonosok úgy hiszik, hogy a kocsi belső tere olyan, mint egy második otthon, amit mindig tisztán kell tartani. Ezért sem elhanyagolandó az autó belső tisztítás, aminek köszönhetően bizonyos tanácsokat megfogadva, technikákat használva és termékekre alapozva elérhető a makulátlanság.

A tisztaság azért annyira fontos, mert az ember akárhányszor beül a járgányba, a belső tér meghatározza a következő utat és azt, hogy hogyan is érzi benne magát az utas. Vitathatatlan, hogy egy tiszta, jó illattal rendelkező, nem poros járgányban nem csupán a sofőr, de még az utasok is jobban érzik magukat. Continue reading ‘Oda kell figyelni az autó belső tisztításra’ »

Autófóliázás árak

Vannak olyan magyarországi vállalkozások, ahol a fóliázást tekintve nem kell tartani attól, hogy kisebb vagyont szükséges kiadni ahhoz, hogy csak a gyengébb minőségű autóbecsomagolást kapja az ember.

Például a Grafi Wrap cégnél az autófóliázás árak teljesen reálisak, ugyanis a teljes skála 200-450 ezer forint+ÁFA körül mozog. Általában a felső határt senki sem éri el, így nagyjából 250-320 ezer forintból már megoldható a teljes karosszéria áthúzása úgy, hogy a végeredménnyel maximálisan meg van elégedve a kliens, aki még gyakran azt is mondja, hogy olcsón megúszta az egészet. Continue reading ‘Itt alacsonyak az autófóliázás árak’ »

Motorkerékpár olaj

A szervezet megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen a vér. A motorkerékpárnak pedig szüksége van a motorkerékpár olaj minden cseppjére, hogy megfelelően tudjon teljesíteni, amikor csak elvárjuk tőle.

Valószínűleg hamar tönkre menne, ha nem kapná meg a motorja a kellő kenést. A motorkerékpár olaj összetevői által olyan bevonatot képez a mozgó alkatrészeken, amik a mikrosérüléseket lefedi, csökkenti a súrlódást, ezáltal növelve a motor teljesítményét és meghosszabbítva annak élettartamát. Continue reading ‘A motorkerékpár olaj élteti a motort’ »

A Citroën modellt megtekintheti

Autóvásárláskor már nyilván Önnel is előfordult, hogy egy modell nagyon elnyerte a tetszését, de alig talált róla leírást. Ha már kinézett egy Citroënt akkor a modellt megtekintheti a Citroën Sipos márkakereskedés weboldalán, ahol pontos leírást talál minden műszaki adattal kapcsolatban. Elsősorban ez szokta inkább érdekelni a kedves vásárlót, de ha a gyár illetve az autómárka történelmére kíváncsi, arról is van lehetősége olvasni. Continue reading ‘Praktikus megoldásokat kínál a Citroën’ »

Optikai tuning

Az autótuningolás elképesztő fejlődéseken esett át az elmúlt évtizedekben, és ez olyan tevékenységgé vált, amivel valóban látványos átalakulásokon mehet át egy kocsi. Az optikai tuning talán a legtöbb opciót magában rejtő lehetőségnek bizonyul, ami miatt a gépkocsi tulajdonosok ezt semmiképp sem hagyják ki.

De pontosan mit is jelent ez? Nos, az optikai tuning minden olyan járművet illető modifikációt takar, ami annak a külsejét, designját, formáját befolyásolja, sajátosabbá teszi. Continue reading ‘Külső és belső optikai tuning’ »

Autómentés Fejér megye

Autómentés Fejér megye

Ha lerobbant az autója, és nem tud sehogyan sem ismerőst segítségül hívni, hogy vigye el a legközelebbi szervizbe, akkor szüksége lesz az autómentésre. ha autópályán robbant le, akkor nem is szabad vontatni, hanem mindenképpen autómentő szükséges. Az autómentés Fejér megye teljes területén, illetve természetesen az egész országban is igénybe vehető. Hogy mennyibe kerül, az főként attól függ, hogy milyen messzire kell menni és hova kell szállítani a gépkocsit. Nézze meg, hogy az autómentés Fejér megye linkre klikkelve milyen részletek vonatkoznak az adott szolgáltatásra. Continue reading ‘Gyors megérkezéssel autómentés Fejér megye területén’ »

Teherautó bérlés Budapesten

Teherautó bérlés Budapesten

Ha költözködik, akkor nagy gondot tud okozni, hogy nem férnek el a bedobozolt dolgai az autóban. Ilyen eseteket megoldhat az itt felkereshető honlap szolgáltatásával. A teherautó bérlés Budapesten nagyon kedvező áron érhető el. A költözködéskor az elszállítani kívánt bútorokat is sokkal egyszerűbb egy kisteherautóval elvinni, mint utánfutót használni. A teherautó bérlés Budapesten népszerű szolgáltatás. Hogy pontosan milyen paraméterekkel bíró gépjárműre van szüksége, azt jelezheti a honlapon keresztül, és ennek megfelelően egy árajánlat készül, amely ha megfelel Önnek, akkor máris élhet a lehetőséggel. Continue reading ‘A fővárosban rengeteg teherautó bérlős cég közül választhat’ »

Biztonságos grt radial téli gumi

GT Radial téli gumi

A GT Radial olyan innovatív formatervezéssel robbant be a gumiabroncs piacra, hogy egy év lepergése alatt három díjjal is jutalmazták a céget. A leginkább környezetbarát gumiabroncs cím az, aminek hallatán sokunknak felcsillan a szeme. A GT Radial téli gumi biztos tapadása és gyors vízelvezetése által számít egy kiemelkedő abroncsfélének. A már kiemelt díjak közül, az egyik a szegecsekkel kivert autógumiért kapott díj, a másik pedig egy a driftelésben kifejlesztett új típusért elnyert díj.

Continue reading ‘Környezetbarát és biztonságos a GT Radial téli gumi’ »

Lincoln limuzin bérlés

Lincoln limuzin bérlés

Napjainkban egyre többen bérelnek különböző alkalmakra luxusautókat. Legyen szó különleges eseményről, városnézésről, vagy akár utazásról, a Lincoln limuzin bérlés felejthetetlen élménnyel gazdagítja utasait. Felüdítő látvány, nemcsak a nagyvárosokban, hanem kisvárosainkban is, a hosszított, impozáns limuzin megjelenése, akár a szűk utcákon is. Kellemes és nem mindennapi megtapasztalást, illetve látványt nyújtva bérlőjének és környezetének. A Lincoln limuzin bérlés jóvoltából, Continue reading ‘A Lincoln limuzin bérlés előnyei’ »

Speciális gömbfej

Speciális gömbfej

A gömbcsukló szinte mindenhol található az autó kialakításában. A hátsó ajtót emelő-tartó teleszkópos csatlakozásban, a váltókarban, vonóhorogban is találkozhatunk ezzel az alkatrésszel. A mozgásátviteli megoldásának köszönhetően, hosszasan lehetne sorolni, hogy milyen előnyei vannak. A legmegszokottabb helye mégis a futómű kialakításában van. Ez a kis alkatrész egyenlíti ki az egyenetlen útról érkező mozgást a karosszéria felé. A gömbfej főleg a független felfüggesztésű futóműben kap nagyon fontos szerepet. Continue reading ‘Speciális gömbfej kialakítások’ »