Archive for the ‘Autó’ Category

A Citroën modellt megtekintheti

Autóvásárláskor már nyilván Önnel is előfordult, hogy egy modell nagyon elnyerte a tetszését, de alig talált róla leírást. Ha már kinézett egy Citroënt akkor a modellt megtekintheti a Citroën Sipos márkakereskedés weboldalán, ahol pontos leírást talál minden műszaki adattal kapcsolatban. Elsősorban ez szokta inkább érdekelni a kedves vásárlót, de ha a gyár illetve az autómárka történelmére kíváncsi, arról is van lehetősége olvasni. Continue reading ‘Praktikus megoldásokat kínál a Citroën’ »

Optikai tuning

Az autótuningolás elképesztő fejlődéseken esett át az elmúlt évtizedekben, és ez olyan tevékenységgé vált, amivel valóban látványos átalakulásokon mehet át egy kocsi. Az optikai tuning talán a legtöbb opciót magában rejtő lehetőségnek bizonyul, ami miatt a gépkocsi tulajdonosok ezt semmiképp sem hagyják ki.

De pontosan mit is jelent ez? Nos, az optikai tuning minden olyan járművet illető modifikációt takar, ami annak a külsejét, designját, formáját befolyásolja, sajátosabbá teszi. Continue reading ‘Külső és belső optikai tuning’ »

Autómentés Fejér megye

Autómentés Fejér megye

Ha lerobbant az autója, és nem tud sehogyan sem ismerőst segítségül hívni, hogy vigye el a legközelebbi szervizbe, akkor szüksége lesz az autómentésre. ha autópályán robbant le, akkor nem is szabad vontatni, hanem mindenképpen autómentő szükséges. Az autómentés Fejér megye teljes területén, illetve természetesen az egész országban is igénybe vehető. Hogy mennyibe kerül, az főként attól függ, hogy milyen messzire kell menni és hova kell szállítani a gépkocsit. Nézze meg, hogy az autómentés Fejér megye linkre klikkelve milyen részletek vonatkoznak az adott szolgáltatásra. Continue reading ‘Gyors megérkezéssel autómentés Fejér megye területén’ »

Teherautó bérlés Budapesten

Teherautó bérlés Budapesten

Ha költözködik, akkor nagy gondot tud okozni, hogy nem férnek el a bedobozolt dolgai az autóban. Ilyen eseteket megoldhat az itt felkereshető honlap szolgáltatásával. A teherautó bérlés Budapesten nagyon kedvező áron érhető el. A költözködéskor az elszállítani kívánt bútorokat is sokkal egyszerűbb egy kisteherautóval elvinni, mint utánfutót használni. A teherautó bérlés Budapesten népszerű szolgáltatás. Hogy pontosan milyen paraméterekkel bíró gépjárműre van szüksége, azt jelezheti a honlapon keresztül, és ennek megfelelően egy árajánlat készül, amely ha megfelel Önnek, akkor máris élhet a lehetőséggel. Continue reading ‘A fővárosban rengeteg teherautó bérlős cég közül választhat’ »

Biztonságos grt radial téli gumi

GT Radial téli gumi

A GT Radial olyan innovatív formatervezéssel robbant be a gumiabroncs piacra, hogy egy év lepergése alatt három díjjal is jutalmazták a céget. A leginkább környezetbarát gumiabroncs cím az, aminek hallatán sokunknak felcsillan a szeme. A GT Radial téli gumi biztos tapadása és gyors vízelvezetése által számít egy kiemelkedő abroncsfélének. A már kiemelt díjak közül, az egyik a szegecsekkel kivert autógumiért kapott díj, a másik pedig egy a driftelésben kifejlesztett új típusért elnyert díj.

Continue reading ‘Környezetbarát és biztonságos a GT Radial téli gumi’ »

Lincoln limuzin bérlés

Lincoln limuzin bérlés

Napjainkban egyre többen bérelnek különböző alkalmakra luxusautókat. Legyen szó különleges eseményről, városnézésről, vagy akár utazásról, a Lincoln limuzin bérlés felejthetetlen élménnyel gazdagítja utasait. Felüdítő látvány, nemcsak a nagyvárosokban, hanem kisvárosainkban is, a hosszított, impozáns limuzin megjelenése, akár a szűk utcákon is. Kellemes és nem mindennapi megtapasztalást, illetve látványt nyújtva bérlőjének és környezetének. A Lincoln limuzin bérlés jóvoltából, Continue reading ‘A Lincoln limuzin bérlés előnyei’ »

Speciális gömbfej

Speciális gömbfej

A gömbcsukló szinte mindenhol található az autó kialakításában. A hátsó ajtót emelő-tartó teleszkópos csatlakozásban, a váltókarban, vonóhorogban is találkozhatunk ezzel az alkatrésszel. A mozgásátviteli megoldásának köszönhetően, hosszasan lehetne sorolni, hogy milyen előnyei vannak. A legmegszokottabb helye mégis a futómű kialakításában van. Ez a kis alkatrész egyenlíti ki az egyenetlen útról érkező mozgást a karosszéria felé. A gömbfej főleg a független felfüggesztésű futóműben kap nagyon fontos szerepet. Continue reading ‘Speciális gömbfej kialakítások’ »

Michelin téligumi

A téli vezetés közben rendkívül fontos a koncentráció és a sebességhatárok betartása. A jeges és havas úton könnyen megcsúsznak az autók és a sofőrök elvesztik az autó feletti uralmat. A Michelin téligumi biztonságos vezetéshez kiváló abroncsokat kínál. Az abroncsok rendkívül jó tapadással rendelkeznek, ami látszik az abroncsok mély barázdáin. A Michelin téligumi folyamatos tesztelések és az innovációnak köszönhetően, kiváló minőséget ért el. Az abroncsok között elérhetőek a kisteherautóknak, személyautóknak és terepjáróknak kínált abroncsok is. Continue reading ‘Michelin téligumi a téli vezetéshez’ »

Castrol és Shell fékolajok

A mai világban a gyártók próbálnak minél jobb minőségű autós kiegészítőket készíteni. Ezt a fejlett technológia teszi lehetővé. Természetesen sokat nyom a latba a termékek összetétele is. Szinte mondhatnánk, hogy ez a legfontosabb tényezője a termékeknek. Főleg a Castrol és Shell fékolajok sorolhatók ide. Ezek az olajok magas hőfok kibírására lettek tervezve. A fékolaj esetében is a gyártók célja a minél magasabb forráspont elérése. E mellett szükséges még a vízzel szembeni taszító ellenállás lehető legnagyobbra növelése. Continue reading ‘Castrol és Shell fékolajok jó áron’ »

Nyári gumi

Minden autót precízen karban kell tartani, hiszen egy elhanyagolt állapotú gépjármű könnyen cserbenhagyhatja tulajdonosát, akár egy nagyobb utazás közben is. Nemcsak az idősebb autókat, hanem az újakat is szemmel kell tartani, hiszen senki sem szeretné, ha véletlenül lerobbanna munkába menet, vagy netán nyaralás közben. A nyári gumi állapota fontos, mivel ugyan olyan karbantartást igényelhet, mint az egyéb alkatrészek. Ha egy abroncs túlságosan kopott, akkor az balesetveszélyessé válhat, ezért érdemes mindig szemmel tartani az állapotát. Continue reading ‘Könnyen beszerezhető nyári gumi’ »