Archive for the ‘Egészség’ Category

Vörösáfonya

A gyümölcsök is igen értékes kiegészítői lehetnek az étrendünknek, ezért nem szabad mellőznünk ezeket. A vörösáfonya sok fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ezért igen hasznos hozzávalója lehet az ételeinknek. Antioxidáns tartalma miatt, védelmet jelent a szervezet számára a szabadgyökök ellen.

A méregtelenítő szerepe jelentős és gyulladáscsökkentő hatását szintén régóta ismerjük. Véd a fertőzések ellen is. A vörösáfonya a hegyi fenyvesekben él. Őshazája Észak-Amerika, de Európa északi részén és a Kárpát-medence fenyveseiben is megtalálható. Continue reading ‘A vörösáfonya elterjedése és felhasználása’ »

Teniszkönyök gyógyítása kenőcs segítségével

A meleg hónapok kedveznek a sportoknak és a mozgásnak, ám ezek olykor sérülésekhez is vezethetnek. Aki felkészült, az tudja, hogy a rándulás vagy éppen a teniszkönyök gyógyítása kenőcs vagy pihentetés által enyhíthető, megszüntethető. A kifejezés ellenére természetesen nem kizárólag teniszezők számára adott a veszély, hanem minden olyan sport esetében, ami igénybe veszi a kar, a könyök és a csuklók mozgását.

Ugyanakkor akár a keményebb fizikai megerőltetés is előidézheti ugyanazokat a tüneteket, vagy olyan tevékenység is, amely megterhelő a kézfejre, ujjakra nézve. A teniszkönyök gyógyítása kenőcs formájában egyszerű és gyors megoldásnak tűnik, amely kiegészítheti a pihenést. Continue reading ‘Az izomláz elmulasztása hogyan a leggyorsabb?’ »

Bio goji bogyó

Ma már egyre többen tudomást szerzünk a kínai orvoslás különböző módozatairól. Többek közt ennek köszönhetően vált egyre népszerűbbé és ismertebbé a bio goji bogyó gyümölcsvelő adagolása és hatásai is. Nem véletlenül, hiszen a farkasbogyóként is emlegetett goji berry (latin nevén Lycium Barbarum) számtalan jótékony hatással bír. Continue reading ‘Erős és egészséges élet a goji bogyóval’ »

méregtelenítés otthon

méregtelenítés otthon

A méregtelenítés otthon, www.toxiclean.hu , egy nagyon kényelmes megoldás mindenki számára. Az új termékeknek és módszereknek köszönhetően ma már nem csak méregdrága magánklinikákon van lehetőség az egészségesebb élethez, hanem a méregtelenítésen keresztül bárki számára adott ez. A kúra, akár otthon is elvégezhető, hiszen nem szükséges hozzá semmiféle speciális feltétel. Csak a használati utasítás betartása elengedhetetlen a siker érdekében. A méregtelenítés béltisztítással kezdődik, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a hatóanyagok kellő képpen fel tudjanak szívódni és eljussanak a szervekhez. Az emésztőrendszerben sajnos akár több kilógrammnyi bélsár is fel tud halmozódik, melyben azért bőven akad káros anyag és akár parazita is. Continue reading ‘Mára már a méregtelenítés otthon is elérhető.’ »

Méregtelenítés

Méregtelenítés

A nehézfémektől nagyon nehéz megszabadulni, hiszen olyan alattomosak, hogy sejtszinten képesek elrejtőzni a szerveinkben is. De a méregtelenítés ellen nem képesek küzdeni és a gyógynövények akár három hónap alatt is képesek eltávolítani. A kipufogógázok és a szennyezett levegő miatt kerülnek a szervezetbe ezek az idegen anyagok és sajnos újra és újra belélegezzük őket. Sőt egyes munkahelyeken a nem kellő elszívás vagy azon készülékek hiánya miatt is sok kemikália jut az ott dolgozók szervezetébe. Hiába a sok előírás, azért minden alól igyekeznek kibújni a munkáltatók. Számukra is fontos lehet a méregtelenítés, hiszen bennük is sok a toxin, ami nem csak a légzést nehezíti. A gyógyteák és táplálékkiegészítők minden tőlük telhetőt megtesznek a szervezet kitakarításában. Continue reading ‘A hatékony méregtelenítés a nehézfémektől is megszabadít.’ »

Béltisztító program

Béltisztító program

Tudja Ön, hogy miként lehet egészségesen élni? Nos, ha száműzi az étkezéséből a túlzottan sok szénhidrátot, akkor mindenképpen előre fog lépni ezen a téren, hiszen nem lesz elhízott, nem fog felesleges zsír felhalmozódni a testén – ám mindez még nem lesz elég! A béltisztító program elkerüléséhez az is kelleni fog, hogy Ön lehetőleg minél kevesebb káros adalékanyaggal teli ételt vigyen be a szerveztetébe! Ha ugyanis előszeretettel él olyan ételekkel, melyekben túl sok a toxin, méghozzá rendszeresen, akkor annak az lesz a következménye, hogy az élelmiszerekben lévő méreganyagok felhalmozódnak a vastagbelében. Ha mindezt elkerülnénk, akkor csak a béltisztító program alkalmazása lesz az egyetlen helyes megoldás! Ezzel egy csomó kellemetlen egészségügyi kockázatot meg lehet úszni, úgymint a rossz emésztést, a tápanyagok elégtelen felszívódását, Continue reading ‘A béltisztító program lefolytatása elemi érdeke annak, akiben túl sok a káros toxin.’ »

Csuklószorító

Csuklószorító

Aki nehéz fizikai munkát végez, esetleg a sportolás tölti ki a mindennapjait, az tudja, hogy mennyire fájdalmasak a csuklópanaszok. A www.med12.hu weboldalon kapható csuklószorító bézs színben kapható.

Tisztán tartásáról azt kell tudni, hogy elég kézi mosással felfrissíteni. A felhelyezése sem okoz majd fejtörést, azonban, aki mégsem boldogulna vele, az megtekintheti a lépéseket a honlapon. Az értelmezést illusztrációkkal tették könnyebbé. Continue reading ‘A csuklószorító gördülékennyé teszi a mindennapokat’ »

gyógyulás kineziológiával

gyógyulás kineziológiával

A kineziológia részét képezi a Bach virágterápia, amely sokféle betegség esetén segít a gyors felépülésben. A 38-féle virágból készült esszencia mindegyike egy bizonyos kedélyállapothoz társítható. Vannak olyan esszenciák, amelyek az emésztésre, szívre vagy májra hatnak, az ilyen betegségek lelkiállapotait képes megszüntetni. A gyógyulás kineziológiával kortól függetlenül használható, gyerekeknél is könnyedén alkalmazható. Félelem, bizonytalanság és önbizalomhiány esetén is csodákra képes a virágterápia.
Continue reading ‘Egyre népszerűbb a gyógyulás kineziológiával’ »

Immunerősítő gyereknek

Immunerősítő gyereknek

Gyermekének szervezetét erősíteni kell, amiben fontos szerepet kapnak a vitaminok. Ezen a honlapon lehetősége van arra, hogy különféle vitaminkészítményeket jó áron vásároljon. Itt az immunerősítő gyereknek megrendelhető gyors kiszállítással. Már ősszel szükséges elkezdeni felkészíteni a szervezetet a téli vitaminokban hiányos időszakra. Kicsinyének komplex vitaminkészítményeket érdemes adni, hiszen abban minden olyan nyomelem megtalálható, aminek a segítségével az immunrendszer erősíthető. Continue reading ‘Ősszel fokozottan javasolt az immunerősítő gyereknek’ »

A magas vérnyomás kezelése

A magas vérnyomás kezelése

A szív- és érrendszeri megbetegedések népbetegségnek számítanak. Európában ez az egyik vezető halálok a férfiak és a nők körében egyaránt. A magas vérnyomás kezelésével ezek megelőzhetőek.

A magas, illetve az alacsony vérnyomás számos betegség, sőt egészségi katasztrófa kialakulásában szerepet játszhatsz, ezért megéri időt fordítani a rendszeres ellenőrzésére.

Continue reading ‘A magas vérnyomás kezelésével egészségi katasztrófák is megelőzhetőek’ »