Archive for the ‘Egészség’ Category

Aranyér kezelés

Amióta az ember elhagyta a természetet és megszakította vele a legtöbb kapcsolatát, számos olyan betegség ütötte fel a fejét, ami nem volt olyan gyakori a régi időkben. A modern ember a fejlett orvostudomány ellenére elég sok bajtól szenved, amelyeknek egy jelentős része eltűnne, csupán a megfelelő táplálkozás révén. Idesorolható részben az aranyér kezelés is, amire nem volna szükség, ha odafigyelnénk jobban az igényeinkre. Continue reading ‘Aranyér kezelés életmódváltással’ »

PCOS tünetei

Ennek a betegségnek az előfordulását 6-8 százalékra becsülik, ami viszonylag gyakorinak mondható. A PCOS tünetei közé tartozik a menstruációs ciklus zavara, ami jelentheti azt is, hogy valakinek egyáltalán nincs ciklusa, vagyis több, mint három periódust követően sem menstruál, és azt is, hogy ezeknek a száma nem éri el az évi kilencet. Emellett a még a betegség jele lehet még a hiperandrogenizmus is, ami a férfi nemi hormon túlsúlyából adódó problémákat jelenti. A PCOS tünetei lehetnek még például a szőrösödés, a hajhullás és az akneképződés.

Mindezek mellett jelentkezhet elhízás, inzulinrezisztencia, illetve megemelkedhet a vérzsír szintje is. A későbbiek során növekedhet a szív és érrendszeri szövődmények kockázata, az inzulinrezisztencia pedig idővel kettes típusú cukorbetegséghez vezethet. A menstruációs ciklus zavara miatt az ovuláció is kárt szenvedhet, ami meddőséget eredményezhet, gyakran csak emiatt derül fény a problémára. A PCOS tünetei tehát ezek lehetnek, ha valamelyiket felfedezi, azonnal forduljon vele orvoshoz, hogy meggyőződhessen a helyzet súlyosságáról! Continue reading ‘A PCOS tünetei könnyen felismerhetőek’ »

szempillanövesztő

szempillanövesztő

Amikor a nő elbűvölő szeretne lenni, akkor ott a külsejével is hódítani szeretne, ezen a téren nincs is kérdés. Nos, nem csak a megfelelő ruha, a sportos, egészséges testalkat segíthet akkor, amikor egy nő szép szeretne lenni, de azok a női praktikák is, melyek szebbé tudják varázsolni az arcot. A szempillanövesztővel ez lehetséges. Ez az egyik olyan húzás, amivel minden nőnek érdemes élnie, akinek a természet nem adott elég hosszú szempillát, ám aki ennek ellenére nem törődött bele mindebbe. A szempillanövesztővel elérhető, létrehozható szempilla sokat hozzá tud adni a szép, igéző szempárhoz, így aztán annak is érdemes megpróbálkoznia vele, akinek amúgy szép szeme van, s aki úgy véli, hogy a nem túl hosszú szempillája ellenére sem néz ki rosszul. Continue reading ‘A szempillanövesztővel természetesen ragyogó szempilla érhető el!’ »

vanília

vanília

Bár a köztudatban a vanília a sütemények egyik hozzávalója, azért a konyhában a húsokkal is kiválóan harmonizál. Ne idegenkedjünk ennyire. Nyissunk a kulináris élmények irányába és próbáljuk ki a csirkét chilivel és ezzel a fantasztikusan sokoldalú fűszerrel. Minden bizonnyal furcsán hangzik, de az édes és a csípős elegye a viszonylag semleges csirkével a legjobb kombináció. Vajat használjuk, mint elegyítő anyagot. A vajba kaparjuk ki a vaníliás rúd belsejét és a chilit, majd keverjük össze. A csirke bőre alá gyömöszöljünk belőle és a maradék pedig mehet kívülre. Egy kis só és bors is menjen rá, hogy a szokásos ízek ne maradjanak el. Continue reading ‘A vanília nem csak a sütemények fűszere.’ »

Vörösáfonya

A gyümölcsök is igen értékes kiegészítői lehetnek az étrendünknek, ezért nem szabad mellőznünk ezeket. A vörösáfonya sok fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ezért igen hasznos hozzávalója lehet az ételeinknek. Antioxidáns tartalma miatt, védelmet jelent a szervezet számára a szabadgyökök ellen.

A méregtelenítő szerepe jelentős és gyulladáscsökkentő hatását szintén régóta ismerjük. Véd a fertőzések ellen is. A vörösáfonya a hegyi fenyvesekben él. Őshazája Észak-Amerika, de Európa északi részén és a Kárpát-medence fenyveseiben is megtalálható. Continue reading ‘A vörösáfonya elterjedése és felhasználása’ »

Teniszkönyök gyógyítása kenőcs segítségével

A meleg hónapok kedveznek a sportoknak és a mozgásnak, ám ezek olykor sérülésekhez is vezethetnek. Aki felkészült, az tudja, hogy a rándulás vagy éppen a teniszkönyök gyógyítása kenőcs vagy pihentetés által enyhíthető, megszüntethető. A kifejezés ellenére természetesen nem kizárólag teniszezők számára adott a veszély, hanem minden olyan sport esetében, ami igénybe veszi a kar, a könyök és a csuklók mozgását.

Ugyanakkor akár a keményebb fizikai megerőltetés is előidézheti ugyanazokat a tüneteket, vagy olyan tevékenység is, amely megterhelő a kézfejre, ujjakra nézve. A teniszkönyök gyógyítása kenőcs formájában egyszerű és gyors megoldásnak tűnik, amely kiegészítheti a pihenést. Continue reading ‘Az izomláz elmulasztása hogyan a leggyorsabb?’ »

Bio goji bogyó

Ma már egyre többen tudomást szerzünk a kínai orvoslás különböző módozatairól. Többek közt ennek köszönhetően vált egyre népszerűbbé és ismertebbé a bio goji bogyó gyümölcsvelő adagolása és hatásai is. Nem véletlenül, hiszen a farkasbogyóként is emlegetett goji berry (latin nevén Lycium Barbarum) számtalan jótékony hatással bír. Continue reading ‘Erős és egészséges élet a goji bogyóval’ »

méregtelenítés otthon

méregtelenítés otthon

A méregtelenítés otthon, www.toxiclean.hu , egy nagyon kényelmes megoldás mindenki számára. Az új termékeknek és módszereknek köszönhetően ma már nem csak méregdrága magánklinikákon van lehetőség az egészségesebb élethez, hanem a méregtelenítésen keresztül bárki számára adott ez. A kúra, akár otthon is elvégezhető, hiszen nem szükséges hozzá semmiféle speciális feltétel. Csak a használati utasítás betartása elengedhetetlen a siker érdekében. A méregtelenítés béltisztítással kezdődik, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a hatóanyagok kellő képpen fel tudjanak szívódni és eljussanak a szervekhez. Az emésztőrendszerben sajnos akár több kilógrammnyi bélsár is fel tud halmozódik, melyben azért bőven akad káros anyag és akár parazita is. Continue reading ‘Mára már a méregtelenítés otthon is elérhető.’ »

Méregtelenítés

Méregtelenítés

A nehézfémektől nagyon nehéz megszabadulni, hiszen olyan alattomosak, hogy sejtszinten képesek elrejtőzni a szerveinkben is. De a méregtelenítés ellen nem képesek küzdeni és a gyógynövények akár három hónap alatt is képesek eltávolítani. A kipufogógázok és a szennyezett levegő miatt kerülnek a szervezetbe ezek az idegen anyagok és sajnos újra és újra belélegezzük őket. Sőt egyes munkahelyeken a nem kellő elszívás vagy azon készülékek hiánya miatt is sok kemikália jut az ott dolgozók szervezetébe. Hiába a sok előírás, azért minden alól igyekeznek kibújni a munkáltatók. Számukra is fontos lehet a méregtelenítés, hiszen bennük is sok a toxin, ami nem csak a légzést nehezíti. A gyógyteák és táplálékkiegészítők minden tőlük telhetőt megtesznek a szervezet kitakarításában. Continue reading ‘A hatékony méregtelenítés a nehézfémektől is megszabadít.’ »

Béltisztító program

Béltisztító program

Tudja Ön, hogy miként lehet egészségesen élni? Nos, ha száműzi az étkezéséből a túlzottan sok szénhidrátot, akkor mindenképpen előre fog lépni ezen a téren, hiszen nem lesz elhízott, nem fog felesleges zsír felhalmozódni a testén – ám mindez még nem lesz elég! A béltisztító program elkerüléséhez az is kelleni fog, hogy Ön lehetőleg minél kevesebb káros adalékanyaggal teli ételt vigyen be a szerveztetébe! Ha ugyanis előszeretettel él olyan ételekkel, melyekben túl sok a toxin, méghozzá rendszeresen, akkor annak az lesz a következménye, hogy az élelmiszerekben lévő méreganyagok felhalmozódnak a vastagbelében. Ha mindezt elkerülnénk, akkor csak a béltisztító program alkalmazása lesz az egyetlen helyes megoldás! Ezzel egy csomó kellemetlen egészségügyi kockázatot meg lehet úszni, úgymint a rossz emésztést, a tápanyagok elégtelen felszívódását, Continue reading ‘A béltisztító program lefolytatása elemi érdeke annak, akiben túl sok a káros toxin.’ »