A pajzsmirigy és a fogyás kapcsolata

Pajzsmirigy betegség

Mielőtt életmódváltásba kezdenénk vagy valamilyen diéta elveit akarnánk bevezetni a napirendünkbe, érdemes kivizsgáltatni magunkat. Ugyanis, például egy esetleges pajzsmirigy betegség esetén teljesen másképp kell hozzáállni a dolgokhoz, mintha csak magával a túlsúllyal kellene leszámolni.

Sok esetben pontosan a pajzsmirigy nem megfelelő működése miatt alakul ki súlytöbblet és az nehezíti meg a fogyást is. Tehát, mindenképpen utána kell járni, hogy van-e valami ilyen gond a háttérben, esetleg egyéb egészségügyi probléma akadályozni, veszélyeztetni fogja-e a diétát, mert így egyrészt el lehet kerülni a kudarcokat, másrészt pedig, orvosolni lehet a diagnosztizált problémákat.

Az imune algával elérhető eredmények

Mit kell tudni az Imune alga készítményről?
Mit kell tudni az Imune alga készítményről?
A kiegyensúlyozott hangulat fenntartása roppant nehéz, ha valaki nap mint nap stresszel járó munkát végez. Az egészségére viszont roppant rossz hatással van a folyamatos feszültség. Mit kell tudni az Imune alga készítményről? Először is mindenképp azt, hogy valóban képes a jobb közérzet helyreállításában anélkül, hogy mindezt különböző vegyi anyagok által érné el. Nem kell tovább mérgeznie a szervezetét, mert a természetes összetevőjű termékekkel is elérheti azt a hatást, amire vágyik.

A Herbária gyógyteák természetes megoldást nyújtanak

Herbária gyógyteák

A tudomány és a hagyományos orvoslás egyet ért abban, hogy a természetes anyagok válnak leginkább javunkra. A Herbária gyógyteák egyértelmű és bizonyított hatása is a természetes gyógynövényeknek köszönhető.

Ez persze nem azt jelenti, hogy úgy fejtik ki a hatásukat, ahogyan a gyógyszerek többsége. A legoptimálisabb, ha megelőzés céljából használjuk ezeket, rendszeresen, az életmódunk szerves részeként. Ennek a szokásnak a kialakítása először nehézkesnek tűnhet, de pár hét után rutinossá válik.

Dohányzás leszokás mágneses rezonanciával

Dohányzás leszokás

A nikotin számtalan embert tart a fogságában. Sokan bármennyire is akarják, a dohányzás leszokás sehogy sem sikerül vagy csak hosszabb-rövidebb időre. Ennek oka, hogy a nikotin hihetetlen erejű függőséget okoz és ez még a legerősebbek akaraterejét is próbára teszi. Az elszántság nyilván nagyon fontos, azonban érdemes olyan módszerhez folyamodni, ami könnyebbé és biztosabbá teszi a dohányzás leszokás folyamatát. Ez a módszer a biorezonancia, ami már rengeteg dohányosnak segített megszabadulni a cigaretta utáni vágytól.

Akit érdekel a téma, az bővebben olvashat róla az egeszsegkapu.hu weboldalon és be is jelentkezhet a kezelésre. Maga a biorezonanciás dohányzás leszokás időtartama 40 perc, az esetleges kérdések megbeszélése még 20 percet vehet igénybe, így akár 1 óra alatt megszabadulhatunk ettől a káros szenvedélytől. Azonban a visszaszokás veszélyei továbbra is leselkednek az egykori dohányosokra, éppen ezért érdemes odafigyelni az olyan dolgokra, mint a kevés folyadékbevitel vagy a stresszes helyzetek kezelése.

Hogyan tegyük könnyebbé a menstruációt?

Könnyebb menstruáció

Talán minden nő, kivétel nélkül felsóhajt, ha arra gondol, hogy közelednek a piros betűs napok, azonban ez ellen nincs mit tenni, minden hónapban át kell vészelni valahogyan a rövid időszakot.

Női betegségek és témák a menstruációról ritkán vitatottak mind folyóiratokban, mind a médiában, ennek ellenére fontos azokról a fortélyokról beszélni, amelyek könnyebbé teszik a havi vérzéssel járó tüneteket. A menstruációs fájdalom fájdalomcsillapítóval küszöbölhető ki, továbbá egyéb praktikák is az erős menstruáció könnyebbé tételéről gondoskodnak.

Aranyér kezelés életmódváltással

Aranyér kezelés

Amióta az ember elhagyta a természetet és megszakította vele a legtöbb kapcsolatát, számos olyan betegség ütötte fel a fejét, ami nem volt olyan gyakori a régi időkben. A modern ember a fejlett orvostudomány ellenére elég sok bajtól szenved, amelyeknek egy jelentős része eltűnne, csupán a megfelelő táplálkozás révén. Idesorolható részben az aranyér kezelés is, amire nem volna szükség, ha odafigyelnénk jobban az igényeinkre.

A PCOS tünetei könnyen felismerhetőek

PCOS tünetei

Ennek a betegségnek az előfordulását 6-8 százalékra becsülik, ami viszonylag gyakorinak mondható. A PCOS tünetei közé tartozik a menstruációs ciklus zavara, ami jelentheti azt is, hogy valakinek egyáltalán nincs ciklusa, vagyis több, mint három periódust követően sem menstruál, és azt is, hogy ezeknek a száma nem éri el az évi kilencet. Emellett a még a betegség jele lehet még a hiperandrogenizmus is, ami a férfi nemi hormon túlsúlyából adódó problémákat jelenti. A PCOS tünetei lehetnek még például a szőrösödés, a hajhullás és az akneképződés.

Mindezek mellett jelentkezhet elhízás, inzulinrezisztencia, illetve megemelkedhet a vérzsír szintje is. A későbbiek során növekedhet a szív és érrendszeri szövődmények kockázata, az inzulinrezisztencia pedig idővel kettes típusú cukorbetegséghez vezethet. A menstruációs ciklus zavara miatt az ovuláció is kárt szenvedhet, ami meddőséget eredményezhet, gyakran csak emiatt derül fény a problémára. A PCOS tünetei tehát ezek lehetnek, ha valamelyiket felfedezi, azonnal forduljon vele orvoshoz, hogy meggyőződhessen a helyzet súlyosságáról!

A szempillanövesztővel természetesen ragyogó szempilla érhető el!

szempillanövesztő
szempillanövesztő

Amikor a nő elbűvölő szeretne lenni, akkor ott a külsejével is hódítani szeretne, ezen a téren nincs is kérdés. Nos, nem csak a megfelelő ruha, a sportos, egészséges testalkat segíthet akkor, amikor egy nő szép szeretne lenni, de azok a női praktikák is, melyek szebbé tudják varázsolni az arcot. A szempillanövesztővel ez lehetséges. Ez az egyik olyan húzás, amivel minden nőnek érdemes élnie, akinek a természet nem adott elég hosszú szempillát, ám aki ennek ellenére nem törődött bele mindebbe. A szempillanövesztővel elérhető, létrehozható szempilla sokat hozzá tud adni a szép, igéző szempárhoz, így aztán annak is érdemes megpróbálkoznia vele, akinek amúgy szép szeme van, s aki úgy véli, hogy a nem túl hosszú szempillája ellenére sem néz ki rosszul.

A vanília nem csak a sütemények fűszere.

vanília
vanília

Bár a köztudatban a vanília a sütemények egyik hozzávalója, azért a konyhában a húsokkal is kiválóan harmonizál. Ne idegenkedjünk ennyire. Nyissunk a kulináris élmények irányába és próbáljuk ki a csirkét chilivel és ezzel a fantasztikusan sokoldalú fűszerrel. Minden bizonnyal furcsán hangzik, de az édes és a csípős elegye a viszonylag semleges csirkével a legjobb kombináció. Vajat használjuk, mint elegyítő anyagot. A vajba kaparjuk ki a vaníliás rúd belsejét és a chilit, majd keverjük össze. A csirke bőre alá gyömöszöljünk belőle és a maradék pedig mehet kívülre. Egy kis só és bors is menjen rá, hogy a szokásos ízek ne maradjanak el.

A vörösáfonya elterjedése és felhasználása

Vörösáfonya

A gyümölcsök is igen értékes kiegészítői lehetnek az étrendünknek, ezért nem szabad mellőznünk ezeket. A vörösáfonya sok fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ezért igen hasznos hozzávalója lehet az ételeinknek. Antioxidáns tartalma miatt, védelmet jelent a szervezet számára a szabadgyökök ellen.

A méregtelenítő szerepe jelentős és gyulladáscsökkentő hatását szintén régóta ismerjük. Véd a fertőzések ellen is. A vörösáfonya a hegyi fenyvesekben él. Őshazája Észak-Amerika, de Európa északi részén és a Kárpát-medence fenyveseiben is megtalálható.