Archive for the ‘Egészség’ Category

Méregtelenítés

Méregtelenítés

A nehézfémektől nagyon nehéz megszabadulni, hiszen olyan alattomosak, hogy sejtszinten képesek elrejtőzni a szerveinkben is. De a méregtelenítés ellen nem képesek küzdeni és a gyógynövények akár három hónap alatt is képesek eltávolítani. A kipufogógázok és a szennyezett levegő miatt kerülnek a szervezetbe ezek az idegen anyagok és sajnos újra és újra belélegezzük őket. Sőt egyes munkahelyeken a nem kellő elszívás vagy azon készülékek hiánya miatt is sok kemikália jut az ott dolgozók szervezetébe. Hiába a sok előírás, azért minden alól igyekeznek kibújni a munkáltatók. Számukra is fontos lehet a méregtelenítés, hiszen bennük is sok a toxin, ami nem csak a légzést nehezíti. A gyógyteák és táplálékkiegészítők minden tőlük telhetőt megtesznek a szervezet kitakarításában. Continue reading ‘A hatékony méregtelenítés a nehézfémektől is megszabadít.’ »

Béltisztító program

Béltisztító program

Tudja Ön, hogy miként lehet egészségesen élni? Nos, ha száműzi az étkezéséből a túlzottan sok szénhidrátot, akkor mindenképpen előre fog lépni ezen a téren, hiszen nem lesz elhízott, nem fog felesleges zsír felhalmozódni a testén – ám mindez még nem lesz elég! A béltisztító program elkerüléséhez az is kelleni fog, hogy Ön lehetőleg minél kevesebb káros adalékanyaggal teli ételt vigyen be a szerveztetébe! Ha ugyanis előszeretettel él olyan ételekkel, melyekben túl sok a toxin, méghozzá rendszeresen, akkor annak az lesz a következménye, hogy az élelmiszerekben lévő méreganyagok felhalmozódnak a vastagbelében. Ha mindezt elkerülnénk, akkor csak a béltisztító program alkalmazása lesz az egyetlen helyes megoldás! Ezzel egy csomó kellemetlen egészségügyi kockázatot meg lehet úszni, úgymint a rossz emésztést, a tápanyagok elégtelen felszívódását, Continue reading ‘A béltisztító program lefolytatása elemi érdeke annak, akiben túl sok a káros toxin.’ »

Csuklószorító

Csuklószorító

Aki nehéz fizikai munkát végez, esetleg a sportolás tölti ki a mindennapjait, az tudja, hogy mennyire fájdalmasak a csuklópanaszok. A www.med12.hu weboldalon kapható csuklószorító bézs színben kapható.

Tisztán tartásáról azt kell tudni, hogy elég kézi mosással felfrissíteni. A felhelyezése sem okoz majd fejtörést, azonban, aki mégsem boldogulna vele, az megtekintheti a lépéseket a honlapon. Az értelmezést illusztrációkkal tették könnyebbé. Continue reading ‘A csuklószorító gördülékennyé teszi a mindennapokat’ »

gyógyulás kineziológiával

gyógyulás kineziológiával

A kineziológia részét képezi a Bach virágterápia, amely sokféle betegség esetén segít a gyors felépülésben. A 38-féle virágból készült esszencia mindegyike egy bizonyos kedélyállapothoz társítható. Vannak olyan esszenciák, amelyek az emésztésre, szívre vagy májra hatnak, az ilyen betegségek lelkiállapotait képes megszüntetni. A gyógyulás kineziológiával kortól függetlenül használható, gyerekeknél is könnyedén alkalmazható. Félelem, bizonytalanság és önbizalomhiány esetén is csodákra képes a virágterápia.
Continue reading ‘Egyre népszerűbb a gyógyulás kineziológiával’ »

Immunerősítő gyereknek

Immunerősítő gyereknek

Gyermekének szervezetét erősíteni kell, amiben fontos szerepet kapnak a vitaminok. Ezen a honlapon lehetősége van arra, hogy különféle vitaminkészítményeket jó áron vásároljon. Itt az immunerősítő gyereknek megrendelhető gyors kiszállítással. Már ősszel szükséges elkezdeni felkészíteni a szervezetet a téli vitaminokban hiányos időszakra. Kicsinyének komplex vitaminkészítményeket érdemes adni, hiszen abban minden olyan nyomelem megtalálható, aminek a segítségével az immunrendszer erősíthető. Continue reading ‘Ősszel fokozottan javasolt az immunerősítő gyereknek’ »

A magas vérnyomás kezelése

A magas vérnyomás kezelése

A szív- és érrendszeri megbetegedések népbetegségnek számítanak. Európában ez az egyik vezető halálok a férfiak és a nők körében egyaránt. A magas vérnyomás kezelésével ezek megelőzhetőek.

A magas, illetve az alacsony vérnyomás számos betegség, sőt egészségi katasztrófa kialakulásában szerepet játszhatsz, ezért megéri időt fordítani a rendszeres ellenőrzésére.

Continue reading ‘A magas vérnyomás kezelésével egészségi katasztrófák is megelőzhetőek’ »

A fertőző kötőhártya gyulladás tünetei és okai

A fertőző kötőhártya gyulladás tünetei és okai

Igen kellemetlen, amikor a szemünk piros, ég és olyan érzésünk támad, mintha alig tudnánk nyitva tartani. A gyulladásos vagy fertőzéses gyulladás mellett, allergiás reakció is kiválthatja ezen tünetek megjelenését. A fertőző kötőhártya gyulladás tünetei és okai jellegzetesek és azonnal felismerhetőek. Esztétikailag zavaró, ráadásul fájdalommal jár. A kötőhártya gyulladás nem befolyásolja a szemünk egészségét. Kezelését nem szabad elhanyagolni, hiszen ellenkező esetben veszélybe kerülhet szemünk épsége.
Continue reading ‘A fertőző kötőhártya gyulladás tünetei és okai, kezelhetősége’ »

diéta

diéta

A fogyókúra elkezdéséhez komoly erőfeszítésre van szükségünk, így ha bele akarunk vágni, akkor egy pár alapvető szabályt okvetlenül be kell tartani. A villámgyors fogyókúra során, nemcsak az étkezésre kell odafigyelni, hanem a rendszeres mozgásra is. Azon személyeknek ajánlott a diéta, akik otthon elő tudják készíteni az előírt étkezést. Fontos a változatosságra törekedni, hiszen az egyhangú ételeket hamar meg lehet unni és így a diétát is hamar abba fogjuk hagyni. A súlycsökkenés már az első hét után észrevehető kell legyen. A fogyókúra elsődleges célja, hogy beindítsa az anyagcserét, így érve el a természetes zsírégetést.
Continue reading ‘Egy sikeres diéta alapja’ »

Spirulina

Spirulina

Manapság már mindenki azt a szert keresi, amelyik pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Legtöbb esetben ezt nem egyszerű megtalálni, de a spirulina.bolt.hu weboldal teljes mértékben segíthet, ahol az infók a Spirulina + Chlorella algákról mindenképp elérhetőek. A Spirulina alga sokan szerint a világ egyik legkoncentráltabb és legpozitívabb étele. Ebből rengeteg szert készítettek, amelyek közül a leginkább elterjedtnek a Spirulina tabletta mondható. Mellette pedig a Chlorella is kiveszi a részét a szervezetre gyakorolt pozitív hatásokat tekintve. Continue reading ‘Az infók a Spirulina + Chlorella algákról megtalálhatóak a honlapon’ »

Himalája só

Himalája só

Nem jelent problémát, ha nem hallott még arról, milyen előnyökkel jár a bányák mélyéről felhozott só alkalmazása. Kezdjük azzal, hogy a rózsaszínben pompázó Himalája só finom szemcsékből van, éppen ezért jól alkalmazható az ételek ízesítése során.

Másrészt a termék nem tartalmaz hozzáadott anyagokat, tehát bárki bátran tehet vele egy próbát. A Himalája só nem kerül sokba, aminek köszönhetően egyre többen döntenek a kipróbálása mellett. Akkor is bátran meg lehet venni, ha valaki mindennap szokott főzni, hiszen még így is kedvező lehet a használata. Continue reading ‘A Himalája só számos előnnyel jár’ »