Remek fogás a rakott karfiol

Rakott karfiol
Rakott karfiol

Biztosan gyakran előfordult már a leggyakorlottabb háziasszonnyal is, hogy elakadt a főzés témában, hirtelen nem is tudja mit húzzon elő a tarsolyából, hogy változatos, ugyanakkor ízletes fogás kerüljön az asztalra. Nagyon sok finom fogást és egytálételt lehet készíteni zöldségekből, amelyeket általában mindenki szívesen fogyaszt. Ilyen remek ennivaló a rakott karfiol, ami tökéletesen megfelel ebédre vagy akár vacsorára is. Mivel az elkészítése nem igényel különösebb konyhai tudást, vagy nagy jártasságot, nemcsak a rutinos, hanem a kezdő háziasszonyok is bátran belevághatnak az elkészítésbe.

A receptneked.hu oldalon megtalálható a rakott karfiol elkészítésének részletes leírása, ami igazán nagy segítség azoknak, akik a főzés világában még kezdőknek számítanak. A recept darált sertéshúst ír a hozzávalóknál, de természetesen ez helyettesíthető másfajta darált hússal is. A rakott karfiol készítésében az is nagyszerű, hogy az étkezés időpontjához időzíthető a sütőbe való behelyezés, így frissen, melegen tálalható.