Archive for the ‘Szepségápolás’ Category

Aloe vera arcra

Már a régi időkben is használták az aloe verát bőrápolásra, illetve gyógyításra. Kleopátra például a tejes fürdő mellett, ezzel ápolta a szépségét, de Nagy Sándor is az aloe vera alkalmazásával kezelte a megsebesült katonákat.

Az aloe vera arcra nagyon jó, ugyanis nem tartalmaz alkoholt, így pedig nem szárítja ki a bőrt. Alapos és gyengéd tisztítást nyújt az arcnak, a nyaknak és a szemeknek egyaránt. Ezeket a termékeket beszerezheti az aloewebshop.hu weboldalról, nappali és éjszakai krém szettben, ajakápoló, arclemosó tej, arctisztító tonik, arcradír, szemkörnyék ápoló formájában. Continue reading ‘Az aloe vera arcra tökéletes megoldás’ »

Műkörmös kellékek

Műkörmös kellékek

Vannak olyan hölgyek, akik arra panaszkodnak, hogy rengeteg pénzt kell elkölteniük a műkörmök elkészíttetésére. A manikűrös az anyagáron felül, jelentős összeget elkérhet a munkájáért, éppen ezért sokan döntenek úgy, hogy inkább a műkörmös kellékek segítségével elkészítik otthon az alkotásokat.

Ennek semmilyen akadálya nincs, hiszen egy kis gyakorlással hamar bele lehet jönni az építésbe, a profi termékeknek köszönhetően. Continue reading ‘Nem drágák a műkörmös kellékek’ »

Szoláriumok

Szoláriumok

Mindenképpen törekedni kell arra, hogy a szoláriumozás a lehető legnagyobb mértékű biztonság mellett történjen. Mivel az elmúlt években ezen a téren igen sok volt a visszaélés, ezért az Európai Unió nagy döntésre szánta rá magát és előírta, hogy a mesterséges barnulás milyen körülmények között történhet. Ez sokat segített a piac tisztulásában, úgyhogy szerencsére csak azok a helyek maradtak fent, ahol az üzemeltetők ügyeltek a biztonsági előírások betartására. Sokan azt gondolják, hogy az Európai Unió túlzottan óvatos, de a Hollandimpex nem ért ezzel egyet. Igenis szükség van arra, hogy a szoláriumozás szabályozott körülmények között történjen, mert így biztosítható, hogy minél jobb szolgáltatást kapjanak a vendégek. Nagyon káros lehet ugyanis, ha valaki hosszú ideig barnul olyan csövek alatt, amelyeknek nem megfelelő a sugárzási értéke. Ezt a kérdést egyáltalán nem szabad elbagatellizálni, mert komoly következmények lehetnek az elővigyázatlanságnak. A bőr felületén ugyanis kijöhetnek új pigment-foltok, nagyobb ráncok és anyajegyek is. Az előző kettő talán nem olyan nagy baj, hiszen a foltokat el lehet tüntetni, a ráncokat pedig el lehet mulasztani, de az anyajegyekkel akár több baj is lehet, ha az ember nem veteti le időben őket. Continue reading ‘EU által szabályozott a szoláriumok sugárzási értéke’ »

 Fogfehérítéssel újra visszakaphatja régi mosolyát

Fogfehérítéssel újra visszakaphatja régi mosolyát

A kávé és az üdítőitalok, valamint a hasonló adalékanyagokat tartalmazó egyéb italok is okozhatják a fogak elszíneződését, amely ellen mostanra korszerű megoldásokkal tehetünk. Fogfehérítéssel újra visszakaphatja régi, egészséges mosolyát, melyhez korszerű és egyben csúcstechnológiás anyagokkal és berendezésekkel járulnak hozzá!

A kezelés teljesen fájdalommentes és a fogak állapotára sincs rossz hatással, ellentétben a régi megoldásokkal. A fogfehérítést megelőzi a fogkő és egyéb szennyeződések eltávolítása, ami után olyan végeredményben lehet része, mely által újra magabiztosan mosolyoghat! Continue reading ‘Fogfehérítés a legújabb szakmai elvek szerint!’ »

Műkörmöm

Kétségtelen tény, hogy ma már egyre több hölgy választja ezeket a szolgáltatásokat. Ehhez azonban szükségesek olyan szakemberek is, akik ezt meg tudják csinálni. Amennyiben Téged is érdekelnek a manikűrhöz szükséges kelléket, kattints ide. Fontos, hogy minden szakember rendelkezzen a szükséges termékekkel, hiszen csak így tudják megépíteni a szükséges körmöket. Érdemes megnézni az üzletek ajánlatait, hiszen így mindenki ki tudja majd választani azt, amely számára megfelelő. Continue reading ‘Amennyiben Te is kíváncsi vagy a műkörmös kellékekre, kattints ide!’ »