Archive for the ‘Webáruház’ Category

Reklámajándék fesztiválra

Nyáron a legtöbb ember kiveszi a szabadságát, és ha teheti, elmegy üdülni, kirándulni a családjával vagy a barátaival. Persze, nem kötelező mindenkinek pihennie ebben az évszakban. A cégek ilyenkor használhatják ki leginkább a lehetőséget termékeik és szolgáltatásaik népszerűsítésére.

A reklámajándék fesztiválra, városnapra és különféle rendezvényekre való készítésében hatalmas lehetőség rejlik, amit kár lenne kiaknázatlanul hagyni. Főképpen olyan eszközök felületeit lehet kihasználni a reklámozásra, amelyeket az emberek biztosan magukkal visznek kirándulásaikra. Lehet ez egy póló, napernyő, strandlabda, törölköző vagy kalap. Continue reading ‘Hatalmas lehetőség a reklámajándék fesztiválra’ »

Infraszauna berendezés

Számos betegség jelentkezhet az életünkben, közöttük a különböző ízületi problémák, amelyek ráadásul elég nagy fájdalommal is járnak. Az infraterápia széles körben alkalmazott az ilyen egészségügyi problémák esetében, ráadásul igen nagy hatékonysággal.

Ennek érdekében, tanácsos beszerezni egy jótékony hatású infraszauna berendezést, hiszen a használata bizonyítottan hatékony ficamok, idegzsába, ízületi merevség, izomgörcsök, különféle csontrendszeri panaszok esetébe. Continue reading ‘Infraszauna ízületi betegségekre’ »

Trotec párátlanító

Pára, penész ütötte fel fejét az otthonába? Vessen véget az állandó köhögésnek a Trotec digitális párátlanító termékével! Első lépésben távolítsa el a penészt, majd szellőztessen ki, végül, de nem utolsósorban helyezze el a szobában a penészmentesítőt, és szabaduljon meg örökre a gombáktól, baktériumoktól!

A Trotec TTK 40 E segítségével 14 liter párát tud megkötni egy nap alatt. A digitális túlfolyás elleni védelem miatt a szerkezet automatikusan kikapcsol, ha elérte a tartály a maximális folyadékmennyiséget. A páramentesítőre kondenzvíz-elvezető tömlő is szerelhető, amivel egyszerűen a lefolyóba lehet engedni a lecsapódott vizet. Continue reading ‘Trotec termékkel a penész ellen’ »

Profi klímaszerelés

Általában a klímával ellátott helyiségekben kellemesebben érezik magukat az emberek. A klímát célszerű cégtől beszerezni, ugyanis így nem fog a vevőknek a klímaszerelés nehézséget okozni. Lehetőséghez mérten, olyan klímát ajánlott vásárolni, amire garanciát vállal a cég a termékeiért.

A klímagyártó cégek között fontos szemügyre venni, hogy melyik cég dolgozik az egész országban, mert akkor kiszállítják a berendezést, bárhonnan is történjen a rendelés. Az inverteres klíma hosszabb életű, ami jelenleg elérhető áron szerezhető be. Azért tartják jó minőségűnek, mert gyorsabban hűti, estenként fűti a levegőt. Continue reading ‘Nem probléma a klímaszerelés’ »

Összecsukható napozóágy

Egész nyáron dolgozott és most sem úgy néz ki, hogy még a jó időben nem tud eljutni a Balatonra vagy a legközelebbi tópartra? Akkor hozza el a nyarat az udvarra vagy ennek hiányában az erkélyre! Egy összecsukható napozóágy révén akkor napfürdőzhet, amikor csak akar, illetve amikor éppen ráér.

Ha a délelőtti órákban van egy kis szabadideje vagy azelőtt, hogy lemenne a Nap, csak elő kell venni az összecsukható napozóágyat és máris lazíthat. Egy jeges, munka előtt szigorúan alkoholmentes ital társaságában nagyszerűen kikapcsolódhat és legalább a képzeletben ott lehet egy fehér homokos tengerparton. Continue reading ‘Összecsukható napozóágy otthoni napfürdőzéshez’ »

Mikroszórófej

Az öntözőrendszerek egyik leglényegesebb eleme a szórófej vagy csöpögető, amely tulajdonképpen eloszlatja a vizet a növények között. Sokan esküsznek a mikroszórófej hatékonyságára, hiszen azok kis cseppekké porlasztva juttatják el a vizet a céljukhoz.

Úgy vannak megoldva, hogy minél nagyobb területet tudjanak befedni úgy, hogy ne keletkezzenek tócsák azokon a fordulási pontokon, ahol nincs szükség többlet vízre. A mikroszórófej általában kör alakban szórja szét a vizet, de vannak mozgó szórófejek is, amelyek másképpen vannak kialakítva. Continue reading ‘Mikroszórófej nagy víznyomáshoz’ »

Fidget spinner játék

Vannak klasszikus játékok, amelyekkel minden generáció szívesen játszik, de minden kornak vannak újításai is, amelyek óriási lendülettel törnek be a köztudatba és nagy visszhangot hagynak maguk után. A Fidget Spinner játék a jelenkor divatos szórakoztató eszköze, amiről már fiatal és öreg, kicsi és nagy is tudja, hogy mi az és miként kell vele bánni.

A gyerekek versenyeket szerveznek, hogy ki tudja tovább forgatni a pörgettyűt és milyen ügyes trükköket tudnak bemutatni. Ugyanakkor a felnőttek is sokáig lefoglalják magukat a stressz-oldó pörgettyűnek is nevezett eszközzel. A Fidget Sponner játék különféle színekben és eltérő anyagokból is kapható, így mindenki a saját ízlése szerint válogathat. Continue reading ‘Fidget Spinner játék kicsiknek és nagyoknak’ »

Ozmózis fogalma

Manapság már nem titok, hogy a vezetékes víz a legtöbb helyen kevésbé nevezhető higiénikusnak, ezért sokan törekednek arra, hogy valamilyen úton-módon megszabaduljanak a szennyezett folyadéktól Az ozmózis fogalma egyelőre homályosnak számít, azonban érdemes minél előbb megismerkedni vele.

Tulajdonképpen ez az egyik leghathatósabb víztisztítási formát jelenti Voltaképpen egy kis hártyát, esetleg egy szitát, hálót kell elképzelni, amelyiknek a segítségével megszűrik a mocskos vizet, az oldószernek köszönhetően. Ez a réteg átereszti azokat a kicsi részecskéket, amelyek nem okoznak kárt az emberi szervezetben, azonban a nagyobb darabkákat nem engedi átfolyni. Continue reading ‘Legyen tisztában az ozmózis fogalmával!’ »

Halogén lámpa

A tudatosság szerencsére egyre nagyobb méreteket ölt, ez pedig win-win helyzetet teremt, hiszen mind a bolygónak, mind az embereknek haszonnal jár. A halogén lámpa nemcsak rendkívül energiatakarékos, de a villanyszámlák összegét is ügyesen lefaragja. A hagyományos izzón kívül, LED-et, kompaktot és halogént lehet választani, ez utóbbi pedig a legolcsóbb.

A halogén lámpa tökéletesen képes helyettesíteni a wolframszálas típust, ráadásul 30%-os spórolást biztosít. Erről a típusról még azt kell tudni, hogy tökéletes fényerőt, színt szolgáltat és a dimmelhető világítási alkalmatosságoknál is felhasználható. Continue reading ‘Győződjön meg Ön is a halogén lámpa előnyeiről!’ »

Infrapanel

Minden idejében jó – szoktuk hallani bölcs öregjeink szájából, azonban ami a téli fűtést illeti, tanácsos minél hamarabb bebiztosítani magunkat erre az időszakra. Például az otthonainkban vannak olyan helyiségek, ahol nincs szükség állandó, viszonylag magas hőfokon történő fűtésre.

Ilyenkor tökéletes választás az infrapanel, ami a speciális felületi kialakítása és az általa nyújtott biztonság révén, akár a fürdőszobában is biztonságosan használható. Energiatakarékosan működik, úgyhogy a magas villanyszámla veszélye sem fenyegeti a tulajdonosokat. Continue reading ‘Infrapanel online shopból véve’ »