10 milliós CSOK támogatás

CSOK támogatás
CSOK támogatás

Nem tud minden család saját ingatlant vásárolni, mivel az anyagi helyzetük számos esetben ezt nem biztosítja. A CSOK változtatásai következtében, könnyebben juthatnak lakáshoz azok a családok, amelyek megfelelnek a megszabott feltételeknek.

Szerencsére, az év elején történt változtatások pozitívan hatnak a feltételekre, így sokkal kedvezőbb lehetőségek állnak az érdeklődők rendelkezésére. Megnőtt a maximálisan igényelhető összeg, ugyanis akár 10 millió Forintról is szó lehet.

Ugyanakkor, 3 meglévő vagy vállalt gyermek esetében, vissza nem térítendő támogatásról van szó. Ugyanakkor 16-ról 20-ra növekedett a családban eltartott gyermekek korhatára. A CSOK igénylésekor már az ingatlan energetikai besorolása sem kerül kivizsgálásra.

Ahogy azt Ön is láthatja, a kedvező feltételek és lehetőségek adottak, de mindenképp szüksége van egy szakértőre is, aki útbaigazítja a folyamat során. A jelzalog.com oldalon pontos leírást találhat a CSOK újításairól és még segítséget is igényelhet a támogatás megszerzése érdekében.