A Brian Tracy könyvek sikerre ösztönöznek

 Brian Tracy-könyvek
Brian Tracy-könyvek

Kár lenne tagadni, hogy mélyen legbelül mindenki vágyik valamilyen szinten arra, hogy sikeres legyen. Ennek a receptje azonban sokak számára nem egyértelmű, ezért jól jöhet egy olyan útmutató, ami elmondja, hogy hol induljunk el.

A Brian Tracy könyvek szerint először meg kell keresnünk azt a területet, ahol igazán tehetségesnek számítunk, mert bizonyára ezzel kapcsolatban van dolgunk a világban. Nem érdemes a tehetségünktől nagyon eltérő területet választanunk, hiszen hiába lesz rengeteg pénzünk abban az esetben, ha felkelni is gyűlölünk reggel.

A Brian Tracy könyvek szerint nem kell aggódnunk akkor, ha azt a területet választjuk a foglalkozásunkként, amit igazán szeretünk, mert ez együtt fog járni a pénzzel is. A szenvedélyünk könnyedén visz majd minket előre, ezért a hobbijaink területén például igazán nagy eredményeket érhetünk el.

A Brian Tracy könyvek szövegei alapján semmiképpen nem érdemes lemondani az álmainkról abban az esetben, ha akadályokba ütközünk, mert ezek csupán azért érkeznek, hogy leteszteljék, mennyire ragaszkodunk a céljainkhoz.