A fényáteresztést is garantálja az iPhone 7 üvegfólia

iPhone 7 üvegfólia
iPhone 7 üvegfólia

A hagyományos tokokon kívül igen elterjedtek a flip típusúak is, amelyek természetesen garantálják a könnyű kezelhetőséget és a maximális védelmet. Ezen változat kapható az iPhone 7 Plus tok típus esetében is, ami egyedi külsejének köszönhetően rengeteg Apple telefon tulajdonos nagy kedvence. Legtöbb esetben az ember két ok miatt dönt ezen fajtájú iPhone 7 Plus tok mellett. Az egyik mindenképp a kifogástalan védelem miatt van, hiszen a lefelé nyíló mágnescsatos kivitel garantálja, hogy nem fog váratlan helyzetekben kinyílni az eszköz, ami bizony sok esetben, nem minőségi kelléket tekintve, komolyabb sérüléseket okozhat a telefonban, ha az kiesik a tokból.

A védelmet az igazán speciális PU bőr is elősegíti, amelyik több év után is megtartja makulátlan jellegét, és ellenáll a rengeteg karcolásnak, horzsolásnak, így az nem válik majd kopottá alig pár hónap alatt. Emellett a sikerhez az is teljes mértékben hozzájárul, hogy ez az iPhone 7 Plus tok igazán elegáns, praktikus és roppant designos. A sajátos stílusjegyeket úgy garantálja, hogy közben megmarad az egyedülálló Apple érzés akkor, amikor a tulaj a kezébe veszi a készüléket.

A célszerűség akkor is megmutatkozik, mikor az ember tisztítani szeretné a mobilt, ugyanis ez roppant könnyedén takarítható. A teljes biztonságot az iPhone 7 üvegfólia is garantálhatja, az az eszköz, amelyik az esetek döntő többségében megtalálható a telefonon. Ennek a sikerét a perfekt módon eldolgozott élek adják, illetve a tény, hogy az iPhone 7 üvegfólia 99%-os fényáteresztést és megnövelt 9H keménységű karcállóságot nyújt, amire nyilvánvalóan mindig nagy szükség van.

A korszerűséget az is abszolút igazolja, hogy a tervezésnél, kialakításnál a gyártók, szakemberek a nanotechnológiára alapoztak, aminek köszönhetően egyedi módon megy végbe a védelem, a 9H keménységűre edzett üveglapnak hála. Az iPhone 7 Plus tok és a profi iPhone 7 üvegfólia is igazán egyszerűen megrendelhető akkor, ha a vásárló a www.webshop.phonebox.hu weboldal mellett dönt, azt az online áruházat választva, amelyik alacsony árakkal várja a klienseket.