A GKI kártya megszerzése fontos

GKI kártya
GKI kártya

Tudta, hogy az autóbusz-vezetéshez nem elég jogosítvánnyal rendelkezni? A GKI kártya ugyancsak alapfeltétele a közúti személyszállításnak. Mivel egy buszon számos ember utazik, a vezető felelőssége nagyon nagy.

Éppen ezért, egy külön képzést szánunk arra, hogy elsajátítsa az ésszerű vezetést, a biztonságos közlekedést, valamint az erre vonatkozó előírásokat is, melyek után megkapja a GKI kártya igazolványát. Ha ezt befejezte, kiegészítő képzésre is lehetősége van nálunk, mivel a tehergépkocsi-vezetéshez is ugyanilyen kiegészítő igazolvány szükséges.

Nem meglepő közúti balesetekről hallani, ezért nekünk és a vezetőnek is mindent meg kell tenni, hogy a biztonság magas fokú legyen. A kurzus végét természetesen egy vizsgával zárja majd, amelynek teljesítéséhez mindegyik modulon át kell mennie. Egy GKI kártya megszerzése nem nehéz, de komoly hozzáállást és alapos tudást igényel. Annak érdekében, hogy részt vehessen egy ilyen képzésen, csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, és beiratkozik a legközelebb induló oktatásra.