A magas vérnyomás kezelésével egészségi katasztrófák is megelőzhetőek

A magas vérnyomás kezelése
A magas vérnyomás kezelése

A szív- és érrendszeri megbetegedések népbetegségnek számítanak. Európában ez az egyik vezető halálok a férfiak és a nők körében egyaránt. A magas vérnyomás kezelésével ezek megelőzhetőek.

A magas, illetve az alacsony vérnyomás számos betegség, sőt egészségi katasztrófa kialakulásában szerepet játszhatsz, ezért megéri időt fordítani a rendszeres ellenőrzésére.

Vérnyomás alatt a nagy artériákban mérhető nyomást értjük, optimális értéke számos tényezőtől függ. A vérnyomás rendszeres ellenőrzését bízza szakorvosra, aki a mért eredményeket kiértékeli ki. Egy teljes körű belgyógyászati kivizsgálás során feltárhatóak a szív-érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, illetve a daganatos, és légzőszervi betegségek.

A mai rohanó, stresszes életmód mellett fontos hogy mindezt várakozás nélkül, egy helyen meg tudja tenni? A Medicor Egészségközpontban a szűréseket és a különböző vizsgálatokat (arteriográfia, belgyógyászat, csontsűrűség-mérés, foglalkozás-egészségügy, labor, nőgyógyászat, szemészet, urológia, ultrahang)telefonon és e-mailen történő időpont egyeztetés alapján, nyugodt körülmények között elvégzik. Ne halogassa ezek elvégzését, hiszen az időben felfedezett betegségek könnyebben kezelhetőek.