Az ADR oktatás főbb tudnivalói

ADR oktatás
ADR oktatás

Csakis akkor mehet végbe a veszélyes áruk legális módon történő fuvarozása, ha a sofőr a tapasztalat és szakmai háttér mellett, rendelkezik a szükséges okirattal. Az ADR oktatás egyértelműen garantálhatja mind a kettőt, ami igen lényeges tanfolyamnak bizonyul azon személyek körében, akik a nem veszélyes áruk mellett, ilyen termékeket, produktumokat is szeretnének fuvarozni.

Az ADR oktatás bizonyos feltételeket is megkövetel, mint például az okirat megléte és annak az érvényessége. A tanfolyam sikeres befejezése után és a vizsgát követően, a bizonyítvánnyal rendelkező személy a kiszemelt áruk mellett, az összes veszélyes terméket is szállíthatja. Ez alól azonban kivételt képeznek a tartányban fuvarozható fajták.

Akinek az ADR oktatás mellett erre is szüksége van, még többet megtudhat erről a kurzusról, a tartányos szakosító alaptanfolyam segítségével. Mind a két oktatást biztosítani tudja a www.transzportstudium.hu honlapon fellelhető cég, amelyik már egy évtizede foglalkozik ezekkel a kurzusokkal.