Az akkus ütvefúró hatalmas ereje

Fúró, tartós akkuval

Hogyha azt szeretnénk, hogy hatékonyan haladjon a munka, akkor minőségi szerszámokra lesz szükség. Az akkus ütvefúró nem igényel semmilyen áramforrást. Nagy erővel rendelkezik, ami kiválóan alkalmas a kemény falak fúrására.

Az ütve funkció kikapcsolható, ha nincs rá szükség és fát vagy fémet is fúrhatunk a megfelelő fúrófej segítségével. Bár ezeket szinte minden fúróval meg lehet csinálni, azonban valami más teszi ezt a szerszámot olyan különlegessé. Sokkal egyszerűbb és praktikusabb használni, mint azt, amelyiknek szüksége valamilyen fali áramforrásra.

Nincs minden esetben konnektor és ha van is, akkor ahhoz még kelleni fog egy több méter hosszú hosszabbító is. Viszont, az akkus ütvefúró azonnal üzembe helyezhető és már indulhat is a munka.

Ráadásul a gyorstöltő segítségével az akkumulátor hamarabb feltölthető, mint egy átlagos modell esetében és nem kell nagy szünetet tartani a munkafolyamat során. A legjobban azonban két akkumulátorral tudjuk kihasználni az akkus ütvefúró előnyeit, mert akkor mindig kéznél lesz egy, amelyik fel van töltve.