Az átemelő szivattyú hasznossága megkérdőjelezhetetlen

Átemelő szivattyú

Amikor a szennyvíz elvezetése nem oldható meg a hagyományos gravitációs módszerrel, akkor más megoldást kell találni. Az átemelő szivattyú ezt a problémát hivatott megoldani. Háztartási méretű alkalmazás esetén, a WILO HiDanirift 3-24 pedig kiváló választás. Ez a padlószint felett beszerelhető eszköz a zajtalan működésének köszönhetően, szinte észrevétlenül üzemel.

Az aktív szenes technológiával megoldott légtelenítés szűri és magában tartja a kellemetlen szagokat. Alacsony energia felhasználás mellett megbízhatóan üzemel. Nyugodt szívvel dönthet ezen termék mellett, amire 2 éves garancia is jár. Szükség esetén zuhanytálca alá is elhelyezhető.

A visszafolyás elkerülésére, gyárilag beszerelt védelemmel van ellátva ez az átemelő szivattyú. A hővédelemmel ellátott motor biztonságossá teszi a működését. Modelltől függően, szükség esetén rövid ideig 75 Celsius fokos folyadékot is képes megmozgatni. Amennyiben nem biztos benne, hogy melyik modell lenne megfelelő, kollégáink nyitvatartási időben a rendelkezésére állnak szaktanácsadással.