Az infraszauna a fürdőszoba dísze lehet

Infraszauna
Infraszauna

Ha túl üresnek találja a fürdőszobát, érdemes elgondolkodni rajta, mivel dobhatná fel kicsit a hangulatát. Minden fürdőszobában jól mutatna egy infraszauna, ami nemcsak dekoratív, hanem még igen hasznos is. Sok helyet nem foglal, így a kisebb helyiségekben is elfér. Az egyszemélyes infraszauna méretei szinte megegyeznek egy zuhanyfülke méreteivel, így nem okozhat gondot az elhelyezése.

Amennyiben nagyobb fürdőszobával rendelkezik és van elég hely benne, akkor egy nagyobb infrakabin jobb választás lesz, hiszen ebben egyszerre többen is élvezhetik a melegítő sugarak jótékony hatásait. A szaküzletekben egy-, két-, három- illetve négyszemélyes infraszauna is vásárolható, így igény szerint választhatunk.

A teljesítményük ezeknek a szerkezeteknek igen megbízható, azonban az energiafogyasztásuk szinte észrevehetetlen. Ezért nem kell attól tartanunk, hogy óriási villanyszámlát kell fizessünk, ha véletlenül túlzásba visszük az infraszauna használatát. Számtalan pozitív hatása miatt, megéri az árát egy ilyen szerkezet.