Az ipari parketta strapabírósága felülmúlhatatlan

Ipari parketta

Minden körülmények között, a parketta az egyik legjobb burkoló anyag. Természeten egy családi otthonban és egy olyan munkahelyen, ahol nagy igénybevételnek van kitéve, nem ugyanaz a változat fog megfelelni. Az ipari parketta direkt olyan helyekre lett kifejlesztve, ahol nap mint nap sok ember fordul meg, illetve ahol különféle eszközök, súlyok is megpróbálják a strapabíróságát, illetve az ellenálló képességét.

Remek választás éttermekbe, könyvtárakba, üzletekbe és egyéb nagyobb forgalmú helyiségekbe is, ahol fontos az igényes kialakítás, ugyanakkor a tartósság is. Az ipari parketta körülbelül 8-10 alkalommal csiszolható fel és lakkozható újra, így hosszú évekig, akár évtizedekig is kiszolgálhatja az adott helyiségben tartózkodók, dolgozók igényeit.

Természetesen nem a legolcsóbb megoldások közé tartozik, de igazán csak hosszútávon fog megmutatkozni, hogy az ipari parketta milyen jó befektetést is jelent, hiszen amikor egy normál padlóból a 3-4. rendet kellene lerakatni, akkor ez még mindig ugyanolyan színvonalat fog képviselni, mint újkorában.