Csekély energiafogyasztású infraszauna

Az infraszaunával sok pénzt spórolhatunk

Általában minden elektronikai terméken fel van tüntetve, hogy mennyi energiát fogyaszt. Vásárláskor ez egy olyan szempont, amire feltétlenül oda kell figyelni, ugyanis hatalmas kiadásoktól óvhatjuk meg magunkat.

Sokan felteszik a kérdést az infraszauna kabinokkal kapcsolatosan, hogy vajon mennyi elektromos energiát fogyasztanak? Melyik éri meg jobban, a hagyományos finn vagy pedig az infraszauna? A kérdésre keresve a választ, néhány szempontot nagyító alá kell vennünk. Először is nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a hagyományos típust már jó pár órával a használat előtt elő kell melegíteni, ami nyilván nagyobb energiafogyasztást jelent, hogy majd megfelelő mennyiségű gőz és pára legyen benne. Ezzel szemben, az infraszauna nem igényel előmelegítést.

Abban a pillanatban, amikor használni szeretnénk, bekapcsoljuk és máris ülhetünk bele. A szakértők véleménye szerint, félóra használat elegendő ahhoz, hogy kifejtse a hatását. Ennyi idő alatt pedig nem fogyaszt sok energiát. Mindenképpen megéri beszerezni, hiszen így akkor szaunázhatunk, amikor akarunk.