A csíkos tapéta vízszintesen is feltehető

Csíkos tapéta

Bizony a megszokottnak, még mindig nagyon elterjedtnek mondható falfestést is meg lehet unni. Jogosan merül hát fel a kérdés, hogy ehelyett mivel lehet akkor szebbé tenni a falakat?

A lakberendezők pedig ekkor a csíkos tapéta számos előnyét hangoztatják, azt állítva, hogy ezt választva senki sem fog csalódni a végeredményben. Miért tanácsos ezt megvenni? Ez egyik ok az, hogy a csíkos tapéta számtalan változatban megvehető a magyar online áruházakban is, így könnyen megtalálható az a darab, amelyik kiválóan passzol majd a nappaliba, hálószobába vagy épp az előszobába. Sőt, a tradicionálisnak számító csíkok mellett újabban megjelentek az elmosódott kontúrvonalakkal bíró, úgynevezett strukturált csíkos tapéta fajták és a sajátos színtársításokkal rendelkező modellek.

A csíkos tapéta egyedülálló jellege abban rejlik, hogy ezek nem csupán függőlegesen, de vízszintesen is feltehetőek, ezért teljesen más térhatás érhető el így, mint a hagyományos felvitellel. Aki változatosságra vágyik, ne habozzon, és látogasson el a www.tapetabest.hu honlapra!