Dohányzás leszokás mágneses rezonanciával

Dohányzás leszokás

A nikotin számtalan embert tart a fogságában. Sokan bármennyire is akarják, a dohányzás leszokás sehogy sem sikerül vagy csak hosszabb-rövidebb időre. Ennek oka, hogy a nikotin hihetetlen erejű függőséget okoz és ez még a legerősebbek akaraterejét is próbára teszi. Az elszántság nyilván nagyon fontos, azonban érdemes olyan módszerhez folyamodni, ami könnyebbé és biztosabbá teszi a dohányzás leszokás folyamatát. Ez a módszer a biorezonancia, ami már rengeteg dohányosnak segített megszabadulni a cigaretta utáni vágytól.

Akit érdekel a téma, az bővebben olvashat róla az egeszsegkapu.hu weboldalon és be is jelentkezhet a kezelésre. Maga a biorezonanciás dohányzás leszokás időtartama 40 perc, az esetleges kérdések megbeszélése még 20 percet vehet igénybe, így akár 1 óra alatt megszabadulhatunk ettől a káros szenvedélytől. Azonban a visszaszokás veszélyei továbbra is leselkednek az egykori dohányosokra, éppen ezért érdemes odafigyelni az olyan dolgokra, mint a kevés folyadékbevitel vagy a stresszes helyzetek kezelése.

A depresszióra nem lehet ráfogni, hogy civilizációs betegség, mivel már régen is létezett, azonban a modern kor életvitele miatt gyakoribb. Éppen ezért érdekel sokakat az, hogy a depresszió kezelése gyógyszer nélkül eléggé hatásos-e. Az antidepresszánsokról már valószínűleg mindenki hallott rémtörténeteket. Nos, ha ezek túlzónak is hatnak, az igazság az, hogy sajnos nem a legideálisabbak a depresszió leküzdésére.

Korunk újra kezdi felfedezni a gyógynövények erejét, a depresszió kezelésében is. Szintén kíméletes megoldás a pszichoterápia, valamint a fényterápia, azonban ezek inkább az enyhébb vagy a téli depresszió esetében hatásosak. A súlyosabb depresszió kezelése gyógyszer nélkül is megvalósulhat az Egészségkapu Gyógycentrum módszereinek alkalmazásával. A biorezonancia és az Eternale stressz-oldó kezelés nagyon hatásos kombináció a gyógyulás érdekében. Ez utóbbi ráadásul más panaszoknál is segít, mint a súlykezelés, a teljesítményfokozás vagy éppen a sóvárgás megfékezése.