Egyensúlyozó párna fejlesztési célokra

Egyensúlyozó párna

A jó egyensúlyérzéket sok területen lehet kamatoztatni, de még az egyszerű tornagyakorlatokhoz sem árt, ha valaki nem billen ki az egyes pozíciókból, mert akkor hatékonyabb lehet a testmozgás. Szerencsére nem kell elkeseredni, ha elsőre nem sikerül egy-egy testtartásban megmaradni, mert az egyensúlyozó párna által nagyon jól lehet fejleszteni ezt a képességet.

Ezt a speciális eszközt gyógytornához is szokták alkalmazni, de olyan személyeknél is előkerül, akik szeretnék minél precízebben végrehajtani az edzésterv olyan elemeit, amelyeket sokáig kell kitartani anélkül, hogy elmozdulna a helyéről.

A www.theraband.hu webáruházban többféle változatban is beszerezhető, így Ön is hozzájuthat egy minőségi darabhoz, amennyiben szükségét érzi az egyensúlyozó párna segítségének. Csak be kell tennie a megfelelő modellt a kosárba és néhány személyes adat megadása után már véglegesítheti is a rendelését. A csomagot átveheti a cég bemutatótermében vagy kérhet házhozszállítást, ami 25000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes.