Elfolyó óra az íróasztalon

elfolyo oraSalvador Dali munkássága szinte mindenki által ismert. Egyik legismertebb képe az Emlékek állandósága, amin több elfolyó óra látható. Ez a kép elevenedik meg előttünk, ha rápillantunk egy hasonló időmérő szerkezetre.

Elfolyó óra ugyanis már a valóságban is létezik. Remek ajándékötlet ez bárkinek, főleg olyannak, aki rajong Dali művészetéért. Kiváló dekorációja lehet a dolgozószobának vagy a nappalinak. Ugyanakkor igen praktikus is, hiszen tökéletesen mutatja a pontos az időt.

Ez a szerkezet megvásárolható az ajandekferfiaknak.hu honlapon található internetes áruházban is. Pompás dísze bármelyik otthonnak egy ilyen szürrealista alkotás, ami egyfajta tisztelgés is lehet a hatalmas festő előtt.

Ugyanakkor meghökkentő is egyben, hiszen egy elfolyó óra nem mindennapi látvány. Lepje meg Ön is ismerőseit, barátait ezzel a remek ajándékkal! Egy ilyen tárgyat még azok is értékelnek, akik nem olyan jártasak a művészetek világában. Keresse fel az ajandekferfiaknak.hu weboldalt és rendelje meg a terméket még ma!