Férfiak, nők és az egyedi fülbevaló

Egyedi fülbevaló

Az élet nagy és fontos, illetve kevésbé lényeges kérdéseit tekintve, rengeteg vélemény van. Sokszor már a kicsi gyermeknek is megvan a saját véleményük bizonyos dolgokról, felnőttkorra pedig az emberek többsége már szilárd meglátással rendelkezik az élet dolgairól, akár nagyok, akár aprók azok.

Ilyen például az egyedi fülbevaló viselésének kérdése is. Az emberek többsége azon a véleményen van, hogy ilyen ékszereket a lányok, hölgyek viseljenek, ők is szolidabb darabokat és persze egy párt.

Mások, főleg a fiatalabb korosztály, egyszerre több párt is visel, különböző színűt, formájút, végig felfelé a fülcimpán. Vannak olyanok is, akik szerint a fülbevaló nemcsak a nők ékessége lehet, hanem nyugodtan hordhatják férfiak is.

Gyakran láthatjuk is, hogy a fiatal fiúk, sőt, érett férfiak is viselnek ilyen egyedi fülbevalót. Ezek általában egyszerűbbek, kisebbek, mint a nők által viseltek, de a férfiak által is kedvelt lehet az egyedi fülbevaló, főleg, ha az egy különleges darab. Egyéni ízlés kérdése, hogy ki melyik táborba tartozik.