Fogbeültetés elérhető áron

Korszerű fogimplantátum
Korszerű fogimplantátum

A mai modern fogászat és egyáltalán a testbe építhető különféle implantátumok komoly áttörést hoztak az egészségügyi szolgáltatások terén és az egyéni egészségben is. Ugyanis mára már a fogak, a forgók legtöbbje is pótolható.

Nem kell szenvedni emiatt senkinek. A teljes fogsor az évek előrehaladtával sokaknál megfogyatkozik, ami kihat a rágásra. Tehát a fogbeültetés egy nagyon jó módszer arra, hogy minél természetesebb kinézettel legyen pótolható az, ami nincs.

A klasszikus protézis és a híd fogai mindig eltérést mutatnak majd a természetes fogaink színéhez és nagyságához mérten. A fogbeültetés eredményeként a lehető legtermészetesebb lesz a pótlás, a stabilitásról nem is beszélve.

Az alapos rágás fontosságát sokan elhanyagolják és nem is akarnak belegondolni, hogy a felületesen megrágott étel a gyomornak olyan, mintha fél téglákat kapna emésztésre. Ennek folyamán nem is csoda, ha az emberek puffadnak és rosszabbodik az emésztés hatékonysága. Mivel az ételek egy része már a szájban emésztődik, a fogbeültetés az általános egészségi állapot javulását is eredményezheti.