Fogfehérítés a legújabb szakmai elvek szerint!

 Fogfehérítéssel újra visszakaphatja régi mosolyát
Fogfehérítéssel újra visszakaphatja régi mosolyát

A kávé és az üdítőitalok, valamint a hasonló adalékanyagokat tartalmazó egyéb italok is okozhatják a fogak elszíneződését, amely ellen mostanra korszerű megoldásokkal tehetünk. Fogfehérítéssel újra visszakaphatja régi, egészséges mosolyát, melyhez korszerű és egyben csúcstechnológiás anyagokkal és berendezésekkel járulnak hozzá!

A kezelés teljesen fájdalommentes és a fogak állapotára sincs rossz hatással, ellentétben a régi megoldásokkal. A fogfehérítést megelőzi a fogkő és egyéb szennyeződések eltávolítása, ami után olyan végeredményben lehet része, mely által újra magabiztosan mosolyoghat!

A fogzománcot kíméli, így nem kell tartania attól, hogy a kezelést követően ebből fakadóan jelennek meg fogproblémák, hiszen alkalmazása teljesen biztonságos.

Mostanra otthon is elérhetőek azok a megoldások, melyek által biztonságosan, minőségi fehérítésben lehet része, melyet saját maga végezhet el akkor, amikor szükségesnek találja. A fogfehérítéshez a legmodernebb megoldásokat kínálja a székesfehérvári Family Dental Fogászati Centrum!