Fontos a fényzselé felvitele

Fényzselé

Ha tökéletes körmöket szeretnénk, ne felejtsünk ki egyetlen fázist sem! A munka a körmök alapos megtisztításával indul, majd következik 1-2 réteg zselé, esetleg díszítés és végül a fényzselé felvitele. Hogy ez a művelet miért szükséges? A más néven fedőlakk a körmöket nemcsak tartóssá, de gyönyörűvé is varázsolja.

A manikűr ezáltal még erősebbé és tartósabbá válik. A fényzselé mindig a második vagy az utolsó réteg zselé után következik és fontos, hogy csak egyetlen rétegben kell használni, mert az eredmény így lesz igazán szép. Nemcsak a tartósság és az extra fény szempontjából fontos, hanem a matricákat, strassz-köveket és egyéb díszítőelemeket jobban meg tudjuk vele kötni.

Amikor megköt a lámpa alatt, a teteje zselészerű marad, ezért ebben az esetben külön fixálót kell használni, hogy tökéletes eredményt érjünk el. A fixálás-mentes fényzselét nem kell külön rögzíteni, de jó tudni, hogy csak akkor távolítható el, ha azt szakszerűen lereszeljük. Ilyen fajta termék a gellakk.com webáruházban bőséges választékban megtalálható.