A forgatható fali konzol helyeket szabadít fel

Forgatható fali konzol
Forgatható fali konzol

A www.taviranyi.to weboldal nem csupán univerzális és eredeti, a hivatalos gyárban előállított távirányítókkal foglalkozik, hanem egyéb, televízióval kapcsolatos kiegészítők is beszerezhetők általuk. Az egyik ilyen termék a forgatható fali konzol. Nos, valószínűleg sokakban felmerül a kérdés, hogy miért is lenne szüksége valakinek erre az eszközre?

Manapság, a lakások javát a vékony képernyős tévék töltik be, a hagyományosakról pedig azt lehet elmondani, hogy egyre jobban eltűnnek a mindennapokból. Azonban ezeknek az újabb készülékeknek a tárolása gondot okozhat. Igaz, hogy szép keskenyek és csodás vizuális élményt nyújtanak, azonban szélességre sok helyet foglalnak el. Rengetegen választják megoldásként a komódot.

A forgatható fali konzol kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve, így a tévé mindamellett, hogy nem foglal helyet, még forgatható is. Ez utóbbi tulajdonság főleg nagyobb helyiségekben szolgál pozitívumként. A megrendeléséhez azonban a televízió magasságát, szélességét és súlyát meg kell adni.