Fotókkal díszített hálószoba szekrény

Fotóval ellátott szekrény
Fotóval ellátott szekrény

Ahány ember annyi féle ízlés. Vannak, akik jobban kedvelik, ha a hálószoba szekrény inkább klasszikus, de sokan szeretik az újszerű megoldásokat. Az utóbbiak számára, minden bizonnyal kecsegtető ajánlat lesz a fényképpel ellátott hálószoba szekrény.

A hálószoba mellett, gardróbokba is kiváló ez a bútordarab. Több mint harminc fotóból lehet kiválasztani, amelyeket fel tudjuk vinni a szekrény külső ajtajára, így ez a bútordarab is teljesen megújul. A színes és fekete-fehér fotók között akadnak olyanok is, amelyek gyerekszobába valók.

A hálószoba szekrény teljes ajtófelületét borító fotó által, különleges jelleget ölt majd a szoba, de maga a bútordarab is. A praktikusság mellett, az esztétika is színre lép. Természetesen, a hálószoba szekrény stílusához kell alakítani a szoba többi berendezését is, hogy adott legyen a harmónia.

Ez az újszerű megoldás nem olyan rég kezdett teret hódítani nálunk is. Érdemes megtekinteni a mintákat és eljátszani a gondolattal, hogy milyen volna egy ajtónyi erdő mellett ébredni vagy épp szitakötők között!