Gyorsan telepíthető bakdaru

A termelés gyors lesz és soha nem fog leállni, hogyha ezek a nagyszerű munkagépek a rendelkezésre állnak az adott gyártósoron.

A Konecranes bakdaru kínálatában többféle modell is elérhető. Amiben mindegyik megegyezik, az a megbízhatóság és a hatalmas teherbírás, ami elérheti akár a 2000 kg is. Választani lehet az ikertartós, egytartós, egysínes, szabadon álló, illetve a mennyezetre szerelhető változatok közül.

A bakdaru nagy fesztávolsága teljes lefedettséget biztosít a gyártósornak, ami felgyorsítja a munkafolyamatot. A kínálatban található modellek egyik nagy előnye már az összeszerelésnél ki fog tűnni, hiszen gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, ezzel minimálisra lehet csökkenteni a kieső termelést, a berendezések állásideje miatt.

A bakdaru különösen az üzemekben és gyárakban hasznos, ahol a dolgozóknak nagy terheket kell mozgatniuk. Ezzel a nagyszerű eszközzel a termelékenység gazdaságosan növelhető, hiszen egy megtérülő befektetésnek számít. A bakdaru kialakításának köszönhetően, veszélyes környezetben is biztonságosan alkalmazható.