Használja fel kreatívan a feliratos pólókat!

Egyedien feliratozható pólók

Biztosan mindenki járt már olyan rendezvényen, ahol feltűnt színes és érdekes ruhanemű képviselt egy szervezetet, intézményt vagy vállalkozást. Közöttük is kiemelkednek a feliratos pólók, amelyek az egyik legfontosabb reklámfelületté nőtték ki magukat. Ez annak is köszönhető, hogy elég szembetűnő és figyelemfelkeltő, másrészt könnyen megvalósítható.

Ez azonban hordoz magában hátrányokat is, amelyeket csak úgy lehet elkerülni, ha elég kreatívak és újszerűek vagyunk. Mivel a legtöbb cég él ezzel a reklámlehetőséggel, ezért megvan az a kockázata, hogy unalmassá válik és közönyössé válhatnak az emberek.

Természetesen ezt kellő szakértelemmel és tervezéssel ki lehet küszöbölni. Először a pólók formáját kell megtervezni, figyelembe véve az aktuális divatot és trendeket, utána a színeket kell úgy kombinálni, hogy legyen kihívó, de mégis megmaradjon a harmónia.

Mivel a pólók viszonylag nagyobb felületet biztosítanak, mint az apróbb ajándékok, ezért alkalmas arra, hogy valami konkrét és megkapó szöveget közvetítsünk általuk.