Igazán dekoratív a borosüveg tartó

Borosüveg tartó
Borosüveg tartó

A tél megérkeztével egyre többen vannak, akik úgy döntenek, hogy a hideg évszak nagy részét inkább a jó meleg szobában vészelik át. Amikor kint tombolnak a mínuszok, de odabent ropog a kellemes meleg tűz a kályhában, akkor könnyen felmerülhet bennünk az a gondolat, hogy jó volna megbontani egy finom italt. Ilyenkor aztán irány a borosüveg tartó, ahol jó pár palack rejtőzködhet.

Elég pár mozdulat, és máris a lágy ízek harmóniáját érezhetjük. De nem maradhat üresen a hely, ezért az új úti cél a pince vagy éppen az áruház, hogy a borosüveg tartó ismét fel legyen töltve teljesen. El sem tudjuk képzelni, hogy pontosan hányféle tartó létezik összesen. Egyedül csak a képzelet szabhat határt annak, hogy milyen kialakításról is legyen szó.

Általában elmondhatjuk, hogy főként kétféle borosüveg tartó létezik. Az egyik félébe csakis 1 üveg helyezhető el, míg a másik kialakításban akár több található meg. Könnyen a lakás díszévé válhatnak ezek a termékek, hiszen nagyon dekoratívan festhetnek. Jól válasszuk meg a helyet, ahova szeretnénk tenni.