Ilyenek a LED spot fejelései

LED spot
LED spot

Fontos felhívni az érdeklődők figyelmét a LED lámpák vásárlása előtt, hogy bizony nem mindegyik termék foglalata azonos! Éppen ezért mindenkinek ügyelnie kell arra, hogy a LED spothoz megfelelő fejelésű égőt vegyen.

Szerencsére a Ledonline webáruházában pontosan le van írva, hogy a lámpáknak milyen fejelései lehetnek, ezért Önnek már könnyű lesz beazonosítania, hogy a világítótest melyik kategóriába tartozik. A LED spot szempontjából egyik égőt se erőltessük, mert ennek akár súlyos baleset is lehet a vége.

Arra is figyelni kell, hogy különbségek lehetnek az egyes típusok feszültségei között és már csak ezért sem szabad a nem megfelelő méretű izzókat venni. A Ledonline webáruháza arra is figyelmezteti a vásárlókat, hogy a LED spot izzóit csak akkor szabad kicserélni, ha a lámpa nincs felkapcsolva,

különben baleset lehet a művelet vége. Persze ha a cserekor minden biztonsági előírás betartanak a vásárlók, akkor nem lehet semmilyen baj az égő óvatos behelyezésekor. Vásároljon körültekintően és a cserét végezze fokozott odafigyeléssel!