Itt alacsonyak az autófóliázás árak

Autófóliázás árak

Vannak olyan magyarországi vállalkozások, ahol a fóliázást tekintve nem kell tartani attól, hogy kisebb vagyont szükséges kiadni ahhoz, hogy csak a gyengébb minőségű autóbecsomagolást kapja az ember.

Például a Grafi Wrap cégnél az autófóliázás árak teljesen reálisak, ugyanis a teljes skála 200-450 ezer forint+ÁFA körül mozog. Általában a felső határt senki sem éri el, így nagyjából 250-320 ezer forintból már megoldható a teljes karosszéria áthúzása úgy, hogy a végeredménnyel maximálisan meg van elégedve a kliens, aki még gyakran azt is mondja, hogy olcsón megúszta az egészet. Ha valaki mégis sokallja az itteni autófóliázás árak valamelyikét, jobb, ha tudja, hogy a piacon nagyjából mindenhol ennyibe kerülnek a színvonalas fóliák és persze, a tökéletes kivitelezés.

Nyilván vannak olyan helyek, ahol az autófóliázás árak elképesztően magasak, még akkor is, amikor az adott vállalkozás semmivel sem tud többet felmutatni a Grafi Wrap-nél. Ha pedig az autófóliázás árak túlságosan alacsonyak, akkor bizony gond lehet a termék nívójával és a felvivési technikával.