Kényeztető babzsák kutyafekhely

Kutyafekhely
Kutyafekhely

Szuper helyet szeretnél a kutyusodnak, mert unod már, hogy a kis házi kedvenced mindig a te helyedet foglalja el? A cicák és a kutyák is mindig azt a helyet keresik, ahol nyugodtan és kényelmesen heverészhetnek. Ha nem szeretnél végleg lemondani a kedvenc foteledről a kutyád javára, akkor máshogy kell gondoskodnod a kényelméről. A Huppanjbele webáruház kutyafekhely kollekciójából nyugodtan válogathatsz, mert éppen olyan kényeztető pihenőhelyet találsz neki, mint amilyet Te is biztosan elfogadnál.

A Huppanjbele azt szeretné, hogy a babzsák kényeztetése már ne csak a gazdik kiváltsága legyen: ezért a cica és kutyafekhely töltőanyaga ugyanaz a polisztirol gyöngy, mint amilyet a babzsákfotelekhez használnak, és csak annyiban különbözik a Te babzsákodtól, hogy anyaga különösen ellenálló, hogy a kis körmök és karmok támadásait is kibírja, és szerencsére olyan vízálló anyagból készül, amire a szőr sem tapad rá. 18 fajta színből, és különböző méretekből válogathatsz.

Ezek a modellek kül- és beltérben egyaránt használhatóak. Ha készletről sikerül választanod, akkor 10% kedvezménnyel, és azonnal megkapod. A töltőanyag rugalmasságának köszönhetően megkímélheted a házi kedvencedet az öregkori ízületi fájdalmaktól.