Könnyen áthelyezhető fürdőszobai kapaszkodó

Fürdőszobai kapaszkodó

Az idősebbek, nyugdíjasok tudják igazán, hogy egy adott kor felett a legegyszerűbb tevékenységek, feladatok, mozgássorok elvégzése is mennyire nehéz lehet.

Általában a legnagyobb gondot a fürdés, zuhanyzás okozza, tehát a tisztálkodás. Azonban a fürdőszobai kapaszkodó felszerelésével rengeteget segíthet a helyzetén az ember, ugyanis ez azt az eszközt jelenti, amelyikre nyugodtan rálehet támaszkodni, ha az ember fel akar állni. Azonban sokan vannak, akik nemrég rakták fel az új csempét, és a fürdőszobai kapaszkodó felszerelésekor hallani sem akarnak a fúrásról, ami a nagyon érzékeny csempét egyből eltörheti, megrepesztheti.

Akinek emiatt meg sem fordul a fejében a kapaszkodó telepítése, megnyugodhat, mert megvehető a mobil, szuper erős fürdőszobai kapaszkodó. Ez a tartozék szerelés nélkül felhelyezhető a fürdőszobai felületekre úgy, hogy közben magas stabilitással rendelkezik. Ha pedig máshol van rá szükség vagy más pózban akarja elhelyezni azt az ember, nyugodtan levehető és áthelyezhető. Ez a fürdőszobai kapaszkodó hihetetlenül praktikus.