Könnyen szétszerelhetőek a gurulós állványok

Gurulós állványok

Az építkezéseken rengeteg veszély fenyegeti az ott dolgozókat. A rizikófaktor csökkentése érdekében, na meg részben a kényelmi szempontok miatt is a gurulós állványok tökéletesen megfelelhetnek egyes munkálatokhoz, amikor állványszerkezet kiépítésére is szükség van. A gurulós állványok összeszereléséhez nem kell semmilyen szerszám, mégis tökéletes biztonságot tudnak nyújtani a magasban dolgozó mestereknek.

Amilyen gyorsan és egyszerűen összeállítható, ugyanúgy szét is szerelhető, így a munkálatok végén hamar eltávolítható a szerkezet a területről. A Stabil Építő Kft. ilyen és egyéb állványtípusok bérbeadásával, építésével foglalkozik. Honlapján pontosabb információkhoz lehet jutni a tevékenységi körüket illetően.

Aki komolyabban érdeklődik, a stabilepito.hu weboldalon lévő űrlap kitöltésével már célirányosan felveheti a céggel a kapcsolatot. A gurulós állványok megrendelése előtti legfontosabb teendő a munkafelület nagyságának felmérése. Persze arra mindenképp figyelni kell, hogy a terep egyenletes és kemény borítású legyen.