Különböző szauna típusok

Finn szauna
Finn szauna

Tudta, hogy a szaunázás több mint ezer éves hagyomány? Nem véletlenül tekintenek rá ilyen magas színvonalon, hiszen a hatása számos téren nyeri meg az embereket. A jó szauna ismérve, hogy méregtelenít és megszépíti a bőrt. Ugyanakkor, mivel a legtöbb nő folyamatosan narancsbőrre panaszkodik, a rendszeres szaunázás által csökkenthető ez a probléma is.

Az sem elhanyagolandó, hogy kiváló mód ez az immunrendszer erősítésére. Több típusú szauna közül is megvásárolhatja az otthonába a kedvencét, hiszen a klasszikus finn vagy az infra is megrendelhető a weboldalról. Annak ellenére, hogy hasonlóan néznek ki, a működési elvük eltérő, ugyanis az utóbbi már kifejezetten modern találmánynak minősül.

Az infravörös sugarak a bőr alá hatolva fejtik ki hatásukat, így gyorsabb és jobb eredmény érhető el. Ha szeretné megismerni a szauna típusokat és azok jellemzőit, akkor itt a lehetőség, hogy felkeresse a webáruházat és megtekintse a kínálatot! A stressz-oldás és fájdalmak terén is remek döntésnek minősül ez a korszerű berendezés.