Megerősödött közigazgatás az országban

Megerősödött közigazgatás
Megerősödött közigazgatás

Bizonyára mindenki tapasztalhatta, észrevehette, hogy a 2010-es év folyamán, a közigazgatási rendszer igencsak megingott az ország területén, azonban ez az évek folyamán, egészen napjainkig hatalmas javulást, előrehaladást tanúsított. Ennek köszönhetően elmondhatjuk, hogy a közigazgatás egy igencsak megerősödött testület lett, amit a közigazgatási és igazságügyi miniszter is megerősített a napokban. Elmondása szerint, a közigazgatás tárgyi feltételei is javultak és ezt, akár a polgárok is megtapasztalhatják, megtapasztalhatták a különböző hivatalos ügyek intézése alkalmával.

Azt is megtudhattuk, hogy az utóbbi idők folyamán, a közigazgatás egy reformon esett át, aminek a célja az állam megújítása volt az állampolgárok számára, javára. A közigazgatásban dolgozó személyek elsősorban arra hivatottak, hogy a segítségükre szoruló embereket minél jobban tudják útbaigazítani, segíteni, annak érdekében, hogy problémái, nehézségei megoldódhassanak. Azért, hogy mindezt megvalósítsák, illetve annak érdekében, hogy a munkafolyamatok gördülékenyebbé váljanak, országszerte több mint 300 új ügyfélszolgálatot létesítettek, ahol készségesen szolgálják és védik az állampolgárok érdekeit.

Ennek megvalósítása érdekében hatalmas beruházásokat eszközöltek, példának okáért, az egyik legnagyobb ügyfélszolgálat Dunaújváros területén található. Az épület felújítására, átalakítására csaknem 100 millió forint értékű beruházást költöttek, az összeg több mint felét, körülbelül 60 százalékát pedig Európai Uniós pályázatból finanszírozták.