Milyen jellemzőkkel bír a Krups kávéfőző?

Krups kávéfőző
Krups kávéfőző

Nézzen körül jól a piacon, ha úgy határozott, hogy kávéfőzőt vesz! Nem mindegy, hogy végül milyen készülék mellett dönt, mert hatalmas különbségek lehetnek az egyes típusok között. A Krups kávéfőző megvásárlásával valószínűleg nem fog melléfogni, mert remek tulajdonságokkal rendelkezik ez a gép.

A használt, ám felújított terméknek automata vízkőtelenítő és zsírtalanító programja is van, ezért vélhetően sok ideig lehet majd használni a Krups kávéfőzőt. Az is nagy előnyt jelent, hogy be lehet állítani az őrlési finomságot, illetve a kávé hosszát is.

A ledes kijelző nagy segítséget jelenthet, mert így egyszerűbb lesz a Krup kávéfőző beállítása. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a gép szemes és őrült kávé esetében is működik. A készülékkel egyébként egyszerre egy vagy akár két csésze kávét is lehet készíteni.

A Krups kávéfőzőre hat hónapos garancia jár, de a szervizháttérnek köszönhetően lesz hová fordulni akkor is, ha esetleg később lenne gond a modern berendezéssel. Az oldalon egyébként többféle változatban is kapható a készülék, ezért azt tanácsoljuk, hogy tekintse meg a honlapon mindegyik típust!