A motorkerékpár olaj élteti a motort

Motorkerékpár olaj

A szervezet megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen a vér. A motorkerékpárnak pedig szüksége van a motorkerékpár olaj minden cseppjére, hogy megfelelően tudjon teljesíteni, amikor csak elvárjuk tőle.

Valószínűleg hamar tönkre menne, ha nem kapná meg a motorja a kellő kenést. A motorkerékpár olaj összetevői által olyan bevonatot képez a mozgó alkatrészeken, amik a mikrosérüléseket lefedi, csökkenti a súrlódást, ezáltal növelve a motor teljesítményét és meghosszabbítva annak élettartamát. Természetesen egyszer a motorkerékpár olaj is elhasználódik, utána cserére szorul. Viszont ennek az ára elhanyagolható ahhoz képest, amiket akkor kell kicserélni, hogyha hanyagoljuk az olajcserét.

Legyen szó bármilyen motorkerékpárról, abban megegyeznek, hogy az olaj létszükségletük. Webáruházunkban kiváló árakat kínálunk és rengeteg terméket, köztük fémkerámia technológiás szintetikus motorkerékpár olaj fajtákat is, amelyek a versenymotoroktól kezdve, a túramotorokon át használhatóak több kategóriában is. Mindezeket verhetetlen áron forgalmazzuk.