A Nike Hypervenom Phantom 3 ACC technológiája

Nike Hypervenom Phantom 3

Az amerikai Nike mindig is a fejlődésre, innovációra törekedett. Ha az ember szemügyre veszi a termékeit, hamar rájön, hogy ez valóban így van. A fociban nagy hírnévre tett szert a Nike Hypervenom Phantom 3 cipő, amit szívesen viselnek a legnagyobb focisztárok is. Ennek a leginnovatívabb tulajdonsága az All Conditions Control (ACC) technológiában rejlik.

Emiatt a lábbeli nedves és száraz körülmények között is precíz labdakezelést tesz lehetővé. Erre pedig maximálisan szükségük van a játékosoknak, akik tudják, hogy sokszor egyetlen helyzeten mehet el az egész meccs. A nemrég megjelent Nike Hypervenom Phantom 3 típus a forradalminak számító Air GX modellt ünnepli.

Ez volt az első focicipő, amelyik az olaszországi Mintebelluna város mesterembereinek keze közül került ki. Több mint 20 esztendővel ezelőtt, a Nike Air GX, a brand foci iránti elkötelezettségét megerősítve, kikövezte az utat a montebellunai gyárnak, ami a legújabb innovációs és személyre szabott cipőket készíti a Nike profi focistáinak. Nem is csoda, hogy a Nike Hypervenom Phantom 3 annyira sikeres lett.