Ön mer viselni bőr nyakláncot?

A bőr nyaklánc egyedi
A bőr nyaklánc egyedi

Egyáltalán nem baj, ha a stílusunk eltér másokétól, sőt, az egyediségre és önmagunk megismerésére kell törekedni. A sportos stílus nemcsak ruházatban, hanem ékszerek terén is megmutatkozik. Egy bőr nyaklánc sportosan elegáns is lehet, ami a stílus kifejező erejével hat.

Egy hölgy nem kifejezetten csak elegáns kisestélyiben lehet NŐ és gyönyörű fülönfüggőkkel, nyakékekkel, hatalmas gyűrűkkel, mert „néha a kevesebb több”. Egy csinos, jól megválasztott bőr nyaklánc a megfelelő ruhával, ami nem vonja el a tekinteteket róla, sokszor ütősebb megjelenést biztosít. Az igazi férfi nem az agyonöltözött nőt akarja, aki eltakarja magát mindenféle „csili-vili” ékszerekkel, hanem a természetest keresi, aki nem fél megmutatni önmagát és nem rejtőzik semmi mögé. Ez az igazi NŐ ismérve.

Az álarcok és álöltözékek helye a farsangi mulatságokon van, nem pedig a való életben. A bőr nyaklánc erre a legalkalmasabb ékszer, hogy a valóságot állítja a hamissággal szemben. Ha Ön is ezt vallja, akkor nem állhat semmi sem az útjába, hogy ezt meg is mutassa.