Pontosan milyen a lúgos víz hatása?

Lúgos víz hatása
Lúgos víz hatása

Jó ötlet lehet a lúgos víz fogyasztása, hiszen több előnyt is hordoz magában ez a típusú folyadék. Kezdjük azzal, hogy megköti a szabadgyököket, ezért lassúbbá válik az öregedés. A lúgos víz hatása ennek alapján szinte mindenkinek előnyös lehet, hiszen ki ne szeretne örökké fiatal maradni?

A másik nagyon fontos pozitívumot az jelenti, hogy a folyadék gyorsabban szállítja az ásványi anyagokat a testben. A lúgos víz hatása jól érvényesül a hidratáció szempontjából is, ezért a hölgyek imádják ezt a folyadékot.

Általában az immunrendszer is meghálálja, ha váltás történik a vízfogyasztásban, ezért tanácsos elgondolkodni ezen a lehetőségen. A lúgos víz hatása pozitív az állóképesség tekintetében is, ezért azok is bátran fogyaszthatják, akik nem érzik eléggé strapabírónak magukat.

Annak a megemlítéséről se feledkezzünk el, hogy nem szabad túl sokat fogyasztani a lúgos vízből, mert ezt a test pH-értéke bánhatja. A lúgos víz hatása tehát akkor érvényesül a legjobban, ha a vásárlók nem lépik túl a napi ajánlott mennyiséget.