A praktikus és sokoldalú motoros redőny

Motoros redőny

A redőny nagyon hasznos kiegészítő, télen és nyáron egyaránt, hiszen nemcsak a fényt nem ereszti be, hanem a meleget, illetve a hideget sem engedi át. Azonban a hagyományos típus kezelése nem volt éppen egyszerű, gyakran meg is lehetett izzadni, amíg sikerült felhúzni.

A motoros redőny megjelenése felüdülést jelentett az embereknek, hiszen végre gombnyomásra lehetett le-fel mozgatni, illetve a lamellákat is igazítani. A mai modern motoros redőny típusok irányításához pedig már fel sem kell kelni az ágyból, sőt, még otthon sem kell tartózkodni, hiszen a wifi rendszer révén, távirányítóval és okostelefonnal is olyan pozícióba állíthatóak, ahogyan csak szeretnénk.

Például a déli nagy melegben a munkahelyről is leengedhetjük a motoros redőnyt és egy hosszabb kiruccanás során is fenntarthatjuk a látszatot, hogy valaki otthon van. Így ez az automatizált árnyékoló még biztonsági rendszerként is szolgálhat, tehát tényleg egy igen előnyös eszközről van szó, ami eredeti szerepén túl, még több funkciót is ellát.