A Psyllium Husk hasznos és még egészséges is

Psyllium Husk

Élelmiszerek zselésítésére számos különféle anyagot használhatunk, de érdemes itt is a természetes hozzávalókat előnyben részesíteni, hiszen így a finom falatokért az egészségről sem kell lemondani. Például a Psyllium Husk remekül alkalmazható folyékony gyümölcspépek megszilárdítására és vegetáriánus zselésítőként is helytáll, mivel helyettesíthető vele az állati eredetű zselatin.

A Psyllium Husk egy útifűféle, ami Indiából származik és neve is az eredetére utal. Főzés nélkül lehet vele dolgozni, így rengetegféle fogás elkészíthető általa. Tudni kell, hogy remek rostforrás és növényi mézgát is tartalmaz, aminek köszönhetően tisztítja az emésztőrendszert.

Kúraszerűen is szokták fogyasztani szorulás, hasmenés, puffadás és egyéb emésztőrendszeri problémák esetén. Ugyanakkor a Psyllium Husk csökkenti a koleszterinszintet, a vércukorszintet, tisztítja a nyirokrendszert és a fáradtságérzés enyhítésében is segít. Ha Ön is szeretné kipróbálni ezt a remek zselésítőt, ami egyben egészséges is, akkor a bulkshop.hu weboldalán azonnal meg is rendelheti.