A push up melltartó elfed, de mutat is

Push up melltartó

Egy ruha nemcsak attól áll jól, hogy valakinek alapból szép alkata van, hanem a látványt formáló fehérneműk is sokat nyomnak a latban. Egy kismellű nőnek a szivacsos push up melltartó valóságos megváltás lehet az egyrétegű változatokkal szemben. A testhez simuló felsők ugyanis megmutatják azt, hogy mi van a ruha alatt.

Az egyrétegű változatok pedig nem simítják úgy le a bimbót, hogy az óhatatlanul is ne látszódjon valamennyire. Ez pedig nem szerencsés, ha éppen üzleti vacsorára készül valaki. A szivacsos melltartó szép, sima külső része nem engedi az ilyen részleteket láttatni.

Továbbá a push up melltartó nagyon jótékony hatással van a dekoltázs formájára is. Ezért választják a nagyobb mellű hölgyek is. Vannak olyanok, akiknek csak ilyen van a szekrényükben és nem is akarnak hallani másféle megoldásból, hiszen annyira elégedettek a push up melltartó nyújtotta előnyökkel.

Ahhoz, hogy ezek valóban érvényesüljenek is, figyelni kell a méretezésre. A kisebb ugyanis nem mutat többet. És ugyancsak tévedés, hogy a megfelelő méretű push up melltartó nem olyan látványos, mint a kisebb. A szexi babydoll, amelyet otthon vesz fel többnyire, egy teljesen más kategória.

Ott nem zavaró, ha például csak egy mérettel kisebb a fehérnemű, hiszen nem fogja hosszú órákig viselni majd. Néhány perc után le szokott kerülni, de legfeljebb egy fél óra! A maximális hatás eléréséhez azonban ennek is szépen kell állnia. Ehhez érdemes az új szerzeményt esetleg kivasalni és úgy felvenni.

Egyes darabokat akár hálóingként is használhat, így még jobban kiaknázhatja a szexi babydoll lehetőségeit. Ha tehát magának választja ki a tetszetős darabot, akkor gondoljon arra a lehetőségre is, hogy ilyen formán is használhatja majd! Az egyik funkció tehát nem zárja ki a másikat.

Már csak önmagában azért is jó, ha van egy ilyen szexi babydoll otthon és nem utolsó percen szerzi be, hogy amikor alkalom adódik rá, azonnal felkaphassa és megmutathassa benne bájait. A kedvese biztosan értékelni fogja majd ezt a váratlan meglepetést.