A Salgó polc terhelhetősége igen nagy

Salgó polc terhelhetősége

A csavarmentes Salgó polc nagyon hamar összeszerelhető, alig egy perc laponként. Minden lap merevítéssel van alátámasztva, így a Salgó polc terhelhetősége nagymértékben megnő. Raktárunkból akár azonnal megrendelhető a Salgó polc csavarmentes változata, országos kiszállítással. Cégünk komolyan gondolja a kliensek teljes körű kiszolgálását, hiszen nem tartanánk itt nélkülük.

Óriási vásárló adatbázissal rendelkezünk, amelyek mindegyike folyamatosan tőlünk viszi a polcrendszer pótlásokat is. Ugyanis a Salgó polc kibővíthető további elemekkel is. A Salgó polc terhelhetősége maximálisan kihasználható, nem fog cserbenhagyni ebből a szempontból senkit. Lehet személyre szabottan kérni több színben is.

A rendelést követően azonnal neki látnak a kívánt szín festésének, és leszállításkor már azt kapja, amit kért. Segítünk a beszerelésnél, ha van rá igény, valamint, ha van bármiféle kérdése, nyugodtan felteheti azokat szakembereinknek is. Nyugodtan tesztelhető a Salgó polc terhelhetősége, mi jót állunk érte!