Síléctartó a téli sport kedvelőinek

Síléctartó és tetőbox

Ha a sízés, snowboard-ozás a kedvenc téli időtöltése a családnak, akkor feltétlenül meg kell oldani a felszerelések kényelmes, ugyanakkor biztonságos szállítását. Hiszen még egy rövidebb úton is kényelmetlen lehet, ha a léceket az ülések között kell átbújtatni, nem beszélve arról, ha több száz kilométerre van a kiszemelt pálya.

Továbbá, a síléctartó nemcsak azért hasznos, hogy a felszerelésnek legyen egy biztos helye, hanem azért is, hogy a többi csomag gond nélkül elhelyezhető legyen a csomagtérben. Ugyanis egy téli kiruccanásra sok holmit kell magunkkal vinni, amelyek már csak a ruhaneműk vastagsága miatt is nagy teret foglalnak, amit ha még egy snowboard is leszűkít, akkor bajba kerülhetünk.

Azonban, ha a sílécek, hódeszkák a síléctartóba kerülnek, esetleg a sisak, a vízálló nadrág, illetve kabát pedig a tetőboxban kapnak helyet, akkor garantáltan nem fog gondot okozni a csomagolás és az út során is mindenki kényelmesen ülhet. Síléctartó is bérelhető, így első körben kipróbálhatjuk, milyen előnyt jelentenek ez a kellék.