Targoncavezetői tanfolyam, hogy hivatása legyen a szakmája

Targoncavezetői tanfolyam

A mindennapos munkahelyi stressz, sajnos világunk egyik leggyakoribb jelensége és számos esetben egészségügyi problémák okozója. A szeptemberben induló targoncavezetői tanfolyam optimális munkavállalási lehetőségeket biztosít mindazoknak, akik felelősségteljes állást keresnek vagy éppen nyugodtabbra cserélnék az éppen meglévőt.

Az általunk nyújtott képzés megfelel az önjáró rakodó- és emelőgépek képzésére és vizsgáztatására vonatkozó 40/2009 KHEM rendeletben álló előírásoknak. Targoncavezetői tanfolyamunk a jogosítvány megszerzéséhez szükséges általános alapismeretek mellett, speciális feladatok elvégzésére is kiképezi a tanfolyamra jelentkezőket.

A jelentkezők három géptípus közül választhatnak, amelyek a következők: vezetőüléses, vezetőállásos és gyalogkíséretű targonca. A targoncavezetői tanfolyam résztvevői elméleti, valamint gyakorlati tudásra egyaránt szert tesznek, amelyeket 24-36 óra arányban sajátítanak el, valamint a kedvezményes szállás ajánlatával is élhetnek a tanfolyam idejére.