A természet ihlette Kerbholz óra

Kerbholz óra letisztult dizájnnal

Karóra fából? Bizonyára nem sokan találkoztak még ilyen exkluzív kivitelezéssel. A Kerbholz óra stílusa és története egyaránt magával ragadó.

A cég alapítói úgy gondolták, hogy érdemes lenne olyan karórákat készíteni, amelyek felhasználásához a fa fog alapanyagul szolgálni, hiszen egyszerű megmunkálni, ráadásul a természetességéből kifolyólag különleges kisugárzása van. A Kerbholz óra 2011-ben kezdte a pályafutását és azóta is egyre népszerűbb.

Persze nem minden fafajta alkalmas a gyártásra. Olyan különleges fajtákat kellett felhasználni, amelyek hosszú évek során sem fognak elhasználódni. Mivel a viselője sok helyen fog megfordulni, ahol változóak a körülmények, ezért a Kerbholz óra olyanra lett tervezve, hogy ellenálljon az efféle kihívásoknak.

Elsősorban a formatervezés és az anyaghasználat vonja magára az érdeklődő pillantásokat, hiszen minden darab egyedi. Ezekhez egzotikus fafajták szolgálnak alapanyagul úgy, mint a rosewood, Chacate, szantálfa. Minden eladott Kerbholz óra után egy fát ültetnek Közép-Amerikában.