Tréleres autószállítás Európa bármely részéről

Tréleres autószállítás

„Száguldás, Porsche, szerelem” – szól a népszerű sláger Cserháti Zsuzsa és Horvát Charlie előadásában. Biztosan nagyon sokan ismerik és hallgatják. Sőt, van, hogy fiatalabb korában az ember meg is éli azt, amiről a sláger beszél. Csakhogy a Porsche is elromlik, defektet kap, vagy ütközik, főleg, ha az ember szerelmesen száguld vele.

A tréleres autószállítás néha még akkor sem kerülhető el, ha a leghíresebb gépkocsimárkák legsikeresebb típusainak volánja mögött ül, hiszen elég egy kis figyelmetlenség (nem feltétlenül az Ön részéről), és máris olyan helyzetbe kerülhet a jármű, hogy mélyreható javítás nélkül egy métert sem lehet tenni vele.

A tréleres autószállítás olyan esetekben is hasznos, amikor külföldről vásárol járművet, és az még nincs beíratva, de valahogy haza kell hozni. Mielőtt azon kezdene gondolkodni, hogy ott íratja be, vegye fontolóra, hogy a tréleres autószállítás nem kerül-e kevesebbe? Az Autómentés 112 csapata baráti áron nyújt profi szolgáltatást, akár külföldön, akár belföldön van jelenleg a gépkocsija.