Trotec termékkel a penész ellen

Trotec párátlanító

Pára, penész ütötte fel fejét az otthonába? Vessen véget az állandó köhögésnek a Trotec digitális párátlanító termékével! Első lépésben távolítsa el a penészt, majd szellőztessen ki, végül, de nem utolsósorban helyezze el a szobában a penészmentesítőt, és szabaduljon meg örökre a gombáktól, baktériumoktól!

A Trotec TTK 40 E segítségével 14 liter párát tud megkötni egy nap alatt. A digitális túlfolyás elleni védelem miatt a szerkezet automatikusan kikapcsol, ha elérte a tartály a maximális folyadékmennyiséget. A páramentesítőre kondenzvíz-elvezető tömlő is szerelhető, amivel egyszerűen a lefolyóba lehet engedni a lecsapódott vizet.

A rotációs kompresszor segítségével a szerkezet nagyon halk motorzajjal működik, így végre csendben élvezheti a hatékony páramentesítést. A Trotec TTK 40 időzítővel is rendelkezik, így meghatározhatja, hogy mikor kapcsoljon ki automatikusan a berendezés. Kompakt méretei révén nem foglal sok helyet a készülék, így szinte bárhova elhelyezheti, nem fog esztétikai gondot jelenteni az otthonában.